00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

rachely111

כמה גולשים בבלוג שלי
הצגת מספר הגולשים באתר
הערת המחברת !

כל התמונות ברשומותיי ובשיריי

הן לא שלי הן מהאינטרנט ומגוגל,

 למעט ציוריי ותמונותיי שציינתי. 

יש חתונה ויש כריך

יש חתונה ויש כריך
 
זיווג זה כמו כריך
על צד אחד מורחים פסטו
על הצד השני פסטרמה
סוגרים עם הפרוסה הנותרת
ומועכים.
יש שנדבקים ואי אפשר להפריד
יש שהדבקות קשה מדי עבורם
ונפרדים.
ויש גם כריכים פחות דביקים
כאלו שאפשר לפתוח ושוב לסגור
למעוך ושוב לאוורר
וחוזר חלילה.
ויש פרוסה בודדה שמדי פעם
מניחים עליה חתיכת גבינה קשה
שלא משאירה סימנים ואפשר
שוב להשתמש בפרוסה הדלה.
ויש כריך שמורחים על צד אחד
חמאה עם דבש
מלקקים ושוב מורחים ושוב מלקקים
והפרוסה השניה ממתינה לתורה
ובינתיים שובעים, והפרוסה
השניה נותרת ללא שימוש.
ויש כריך שנראה מאד דביק וטעים
וכשנותנים ביס נרתעים.
ויש פרוסות מותאמות להפליא
עם ממרח זולג וצבעוני
ומאד מתחשק להפריד ולטעום
את הפנים שאולי ערב לחיך
ואולי יגרום לנו להתחרט.
לכן אל תסתכל בקנקן
אלא במה שיש בו !
 
אז מה אתם ?
מה הייתם מעדיפים ?
 
רחלי גבאי
6/14

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

23 תגובות

ארכיון פוסטים
נקה
מפת מבקרים
דגלי מדינות שמבקרים
free counters
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל rachely111 אלא אם צויין אחרת