66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

פשטידת קישואים וגבינה

פשטידת קישואים וגבינה

בס"ד

 

פשטידה שלמדתי מחמותי ונקראת קוסה בג'יבן.פשטידה שמככבת בשבועות אצלנו אבל מתאימה בהחלט לכל השנה.

לערכים תזונתיים כנסו ל- http://www.foodsdictionary.co.il/Recipes/2587

המצרכים:

8 קישואים גדולים

1 בצל קצוץ

100 גרם גבינה מלוחה

5 ביצים

5 כפות קמח

מלח,פלפלשחור

 

אופן ההכנה:

- לפרוס את הקישואים ולבשל אותם עד שהם מתרככים. להוציא למסננת ולסחוט היטב מהמים.

- להכניס את הקישואים לקערה ולמעוך כמו לפירה.

- בצלחת עמוקה לערבב את הביצים עם הגבינה המלוחה.

- במחבת לחמם מעט שמן ולטגן בו את הבצל עד להשחמה.

- להוסיף את הבצל לקערה של הקישואים.

- להכניס את הקמח,מלח,פלפל ורבע מכמות תערובת הביצים והגבינות ולערבב עד לקבלת תערובת אחידה.

- לשמן תבנית עגולה/מרובעת ולשפוך את התערובת לתוכה.

- מעל לשפוך את יתרת הביצים והגבינה.

- להכניס לתנור שחומם מראש 200 מעלות למשך 25-30 דקות עד שהפשטידה מזהיבה.


 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

7 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת