44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

גלילות חצילים במלית בשר וברוטב אדום

גלילות חצילים במלית בשר וברוטב אדום
בס"ד
 
מנה נפלאה ,טעימה ויחסית דיי מהירה שהכנתי וקצרה מחמאות רבות
לערכים תזונתים כנסו ל- http://www.foodsdictionary.co.il/Recipes/5344
 
 
 
המצרכים:
 
3 חצילים ארוכים
250 גרם בשר טחון
5 שיני שום כתושות
1/2 כפית מלח - לפי הטעם
1 כפית בהרט
1/2 צרור כוסברה קצוץ
2-3 כפות שמן זית למריחה על החצילים
 
לרוטב:
 
2 עגבניות חתוכות
5 שיני שום קצוצות
1/2 כפית מלח- לפי הטעם
1 כף פפריקה
1 כפית כורכום
1 כפית פלפל צ'ומה
1 כף שמן
2 כוסות מים
 
אופן ההכנה:
- לקלוף את החצילים ולחתוך אותם לאורך בעובי של 1 ס"מ.
- להניח בתבנית אפיה עם ניר אפיה.למרוח בשמן.
- להכניס לאפיה בחום של 200 מעלות למשך כחצי שעה עד שהחצילים משחימים.
- בקערה לערבב בשר טחון,שום כתוש,מלח ,בהרט וכוסברה קצוצה. להניח בצד עד שהחצילים מוכנים.
- להניח חציל על משטח עבודה.לשים כף מהבשר בתחתית החציל ולגלגל לגלילה.
- להמשיך כך עם כל החצילים.
- להניח בסיר שטוח את גלילות החצילים.
- לשים את העגבניות החתוכות בסיר, בקערית לערבב את כל מצרכי הרוטב ולשפוך מעל גלילות החצילים.
- להניח על האש ולהביא לרתיחה, להנמיך ולבשל כשעה עד שרוב הנוזלים מצטמצמים.
 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

8 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת