00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בבית

תבשיל ירקות, חזה עוף ונודלס ברוטב קארי וחמאת בוטנים

20/06/2014

תבשיל של הכל בסיר אחד עם השפעה אסייתית גדולה, אותו תבשיל יהיה מוצלח גם כמוקפץ, כאן זה תבשיל בסיר רחב וכמובן שיתקבל כאן כל ירק שבא לכם ומתאים לרוח האסייתית.

מצרכים:

שמן שומשום

2 בצלים גדולים חתוכים לרצועות

5 גזרים בינוניים חתוכים לגפרורים

2 גמבות אדומות חתוכות לגפרורים

גמבה צהובה חתוכה לגפרורים

2 קישואים חתוכים לגפרורים

5 פרוסות חזה עוף חתוכות לקוביות גדולות

חצי כרוב קטן חתוך לחצאי רצועות

חצי חבילה שעועית ירוקה קפואה (תבשלו לפני ותעבירו למי קרח)

פטריות שמפיניון פרוסות עבה מסלסלה אחת

כף חמאת בוטנים

3 כפות צ`ילי מתוק

3-4 כפות רוטב סויה

כף אבקת מרק עוף

כף אבקת קארי

2 כפות בוטנים קצוצים

3 ריבועי נודלס מבושלים

אופן ההכנה:

מחממים שמן שומשום ומוסיפים את הגזר והבצל ל-5 דקות, מוסיפים את הגמבות, הקישוא, הכרוב וקוביות חזה העוף, מערבבים ומטגנים עוד-5 דקות, מוסיפים את השעועית והפטריות, מערבבים וממשיכים בטיגון תוך כדי ערבוב של עוד 5 דקות.

בכלי מערבבים את הנוזלים עם התבלינים ומכניסים לסיר ביחד עם הנודלס ומערבבים טוב טוב, ומבשלים לעוד 5 דקות (3 דקות לפני הסוף מוסיפים את הבוטנים הקצוצים).

תהנו!!

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

7 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל idoxmaoz1 אלא אם צויין אחרת