00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

באלגן במטבח

עוף ותפוחי אדמה בתנור בניחוח רוזמרין -ממש טעים.

עוף ותפוחי אדמה עם בצל ורוזמרין- מנה קלת הכנה הכל בתבנית אחת. ממש טעימה תפוחי האדמה רכים ונמסים בפה כמו חמאה. הרוזמרין מוסיף ניחוח ארומתי וטעים. העוף עסיסי 

ונהדר. מנה מושלמת.

 

החומרים; 

1 עוף שלם שטוף. מי שרוצה שישים כרעיים.

4 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות גדולות.

1 בצל גדול חתוך לרצועות.

2 ענפי רוזמרין.

2 כפיות שמן.

1 כפית פפריקה מתוקה.

2 כפיות מים.

מלח ופלפל לפי הטעם.

 

אופן ההכנה;

לשים  בתבנית גדולה את קוביות תפוחי האדמה והבצל החתוך. להוסיף מלח ופלפל לפי הטעם להוסיף את השמן. וכף של עלי רוזמרין טרי.

לערבב.

להניח על תפוחי האדמה את העוף השלם. לשים ענף רוזמרין בתוך חלל העוף. לערבב את כפית הפפריקה והמים ולמרוח את כל העוף מבחוץ. מי שרוצה שיוסיף מלח ופלפל.

וזהו להכניס לתנור שחומם לחום בינוני כ-170 מעלות למשך כשעה ורבע. וזהו יש מנה משגעת.

תפוחי האדמה בצל שמן פלפל מלח ורוזמרין בתבנית.

העוף מרוח בפפריקה.

והנה מנה ממש נימוחה וטעימה.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

קוביית Facebook Like
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל באלגן במטבח אלא אם צויין אחרת