00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הנשמה היא הקסם-טעמים של בית ו touch של שף

קוד חופשי

חריימה בניחוח קימל וכמון

בוא נעשה סדר חריימה הינו דג המשתייך למטבח הלובי

ואינו דג מרוקאי 

מכייון שנושי שלי לובית מובהקת החלטתי לפנק אותה

על פי המסורת וטעמים מבית אימא

חשוב להקפיד על דג טרי והמון מצב רוח 

המתכון הינו לסיר לאנשים שאוהבים לאכול 

 ראשית ננקה ונחתוך את הדג למנות 

ניתן להשרות את הדג למס` דק במיץ לימון ומלח

לא יותר מ 10 דק על מנת שלא"יתבשל" 

לחמם 4 כפות שמן רגיל ולטגן קלות כף מלאה בשום כתוש( כתישה ידנית לא מוכן)
להוסיף מעל 4 כפות רסק עגבניות ולטגן טוב עד שנהיה בצבע אדום חזק לתבל בכף פפריקה מתוקה
כף שטוחה מלח
כפית קימל 
כפית כמון
כפית פפריקה חריפה
אני אישית מוסיף כפית שאטה גרוסה 
 להוסיף 2 כוסות מים להביא לרתיחה להנמיך ולסדר את הדג בסיר לבשל על אש נמוכה 45 דק לקראת סיום לסחוט חצי לימון טרי   
להגיש לצד חלה טרייה ובתיאבון

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

הנשמה היא הקסם

ראש השנה מתוק
צבע למטבח שלך

נגיעות קטנות,שידרוגים קלים

טוויסט מיוחד ותוספת מגע של קסם 

הם שיביאו צבע למטבח שלך                                                                                                                    

הצלחה מותנת בכמה כללים

+הכרת חומר הגלם "ותגובתיו"

+שימוש נכון 

+"העצמת" הטעמים

+התאמת שיטת הבישול

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל mmaz אלא אם צויין אחרת