00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מכל האהבות שיש לחלום...

זכויות יוצרים

זר מתוק - כדורי שוקולד על מקל

מזה שנה וחצי אני עובדת במשרד נסיעות "איילה" במחלקת משלחות לפולין.
בשבוע שעבר ערכנו ערב מחלקתי בבית של עפרה, חברתי לעבודה.
אני התבקשתי להביא קינוח.
החלטתי להשקיע, כמו שאני יודעת.
 
 
הכנתי זר פרחים מכדורי שוקולד על מקל.
 
 
אם אתם ממש רוצים לדעת איך הכנתי, אני מוכנה לספר לכם surprise תתכוננו, כי זה ממש קשה laughwinkcool
 
מצרכים
 
עטרות נייר לבנות / צבעוניות
 
 
 
 
 
שיפודים קצרים
עציץ / כלי לשים את הזר
 
 
לכדורים:
עוגת שוקולד אחת (אפשר להכין לבד, במקרה הזה קניתי עוגת הבית)
הרבה קוקוס
צימוקים חתוכים קטן קטן (חותכים בעזרת סכין חד, הם נחתכים בקלות)
אפשר להוסיף גם אגוזים.
100 גקם שוקולד מריר
מיכל קטן של שמנת מתוקה
(אפשר להוסיף כל תוספת שנראית לכם מתאימה ולהוריד מה שנראה לכם לא מתאים על פי טעמכם האישי).
 
לציפוי:
300 גרם שוקולד מריר
1/2 כפית שמן ( לא טיפה יותר, אחרת השוקולד לא יתקשה).
 
איך עושים?
 
כדורים:
חותכים את השוקולד ושמים בקערה עמידה למיקרו עם השמנת המתוקה. ממיסים במיקרו בפולסים של 40 שניות,  מוציאים, מערבבים ומכניסים שוב ל - 40 שניות ושוב מערבבים עד שהכל נהיה שוקולד אחיד (במיקרו שלי צריך 3 פעמים - כל אחד על פי המיקרו שלו).
 
בנתיים, מפוררים את העוגה בקערה גדולה, מוסיפים את התוספות - אני שמתי מלא קוקוס כי עפרה ואני מאד אוהבות שוקולד עם קוקוס והוספתי צימוקים - החמיצות שלהם מאד מוסיפה. אגוזים לא היו לי בבית, אז ויתרתי עליהם.
 
לתוך כל הטוב הזה מוסיפים את השוקולד עם השמנת המתוקה אחרי שנמס ומערבבים הכל לעיסה אחידה.
 
יוצרים כדורים קטנים (1/2 גדור פינג פונג) ושמים במקרר להתקרר.
 
 
בזמן שהם מתקררים במקרר מכינים את הציפוי.
ממיסים את השוקולד עם השמן במיקרו באותה הצורה - 40 שניות כל פעם, עד שנהיה שוקולד אחיד ונמס, נוזלי.
 
 
מוציאים את הכדורים מהמקרר ומתחילים במלאכת הציפוי.
 
 
 
תוקעים מקל בכדור - אני משתמשת בשיפודים קצרים (יש לקנות אותם בחנויות של כלים חד פעמיים).
טובלים את הכדור בשוקולד, מוציאים ומחקים ששארית השוקולד תרד מהכדור.
 
 
מכניסים את המקל לעטרת נייר שבחרנו מראש ותוקעים בקלקר.
 
 
אני קניתי כדורי קלקר ועם דבק דו צדדי חזק הדבקתי את הכדור לתחתי העציץ שבחרתי.
 
מכינים כך את כל הכדורים ומעצבים את הזר.
 
 
 
 
בהצלחה.
בכל שאלה, תהייה, בקשה, אני פה לרשותכם.
 
 
תרגישו חופשי לשאול ולהתיעץ devil
 
הבאסה היחידה שיש בהכנתם היא שהם נגמרים מהר מדי, אז שווה ישר להכין כמות כפולה.
אבל במקרה הזה אני אקח את הבאסה בסבבה winkdevil
 
שבת שלום ומבורך nono
יערה.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

54 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ktumama אלא אם צויין אחרת