00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

החיים ומה שבישלתי

סלמון בקראסט אגוזים

ציפוי עבה ופריך על דג סלמון עסיסי - מומלץ בחום.

רכיבים:

פילה סלמון שלם (או 6 חתיכות סלמון)

1 כוס פירורית זהב (או כל פירורי לחם אחרים)

100 ג' אגוזים גרוסים

100 ג' גבינת קשקבל מגוררת

4 שיני שום קצוצות

חצי כפית מלח

רבע כפית פלפל

הוראות הכנה:

להניח את הדג השטוף בתבנית. לערבב את רכיבי הציפוי בקערה. להדביק בכל פעם חופן גדול מהציפוי על הדג. לאפות כ-12 דקות. 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

הרשומות הכי ניצפות
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל רחל אטיאש אלא אם צויין אחרת