2020
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

קסם במטבח......

מאפה כרישה ובטטה ..

מאפה כרישה ובטטה בשילוב גבינות בטעם מפתיע ביותר ,ציבעוני וטעים ,

משולב בתחתית בצק פריך שמוסיפה פריכות למאפה הנהדר ,ממליצה מאוד

מאפה בטעם נהדר ומתפתיע

מצרכים לבצק:

2 כוסות קמח

160 גרם חמאה

1 ביצה

1 כף מים

1 קורט מלח

מצרכים למילוי:

1 כרישה חתוכה לפרוסות דקות ,

1 בטטה מגורדת גס

100 ג``ר גבינה מלוחה מגורדת

100 ג`ר גבינה צהובה מגורדת

1 גביע קוטג`

3 ביצים

1/2 כפית פלפל שחור

1 בצל ירוק קצוץ

2 כפות קמח

מעט שמן לטיגון

 הכנת הבצק:

מערבלים במערבל מזון את החמאה והמלח, מוסיפים בהדרגה את הביצה, המים ולבסוף את הקמח.

מערבלים כ-4 דקות במהירות נמוכה ומעבירים למהירות בינונית ל-4 דקות נוספות.

מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעה .

מוציאים את הבצק ומרדדים לעיגול בגודל התבנית

מניחים בתבנית  בקוטר 24 ומהדקים לבסיס התבנית ובשוליים ,

ניתן בשלב הזה לאפות את הבצק חצי אפייה .

הכנת המילוי :

 לטגן מעט את הכרישה במחבט עם השמן ,להוסיף את הבצל ירוק ,בקערה לערבב את כל הגבינות

,הכרישה והבטטה ,לערבב בקערה קטנה את הביצים ,להוסיף לתערובת המילוי לתבל בפלפל ,להוסיף

את הקמח ,לערבב לתערובת אחידה ,לצקת את התערובת מעל הבצק ,לאפות בחום 180 כ45 דקות ,

או עד שהמאפה זהוב .

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

27 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי כק אלא אם צויין אחרת