2020
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

קסם במטבח......

קיש ברוקלי ..

פשטידות קישים מאפים ,עוגות גבינה איזה חג עשיר ונהדר ,

הנה מתכון לקיש ברוקלי משגע ,עם תחתית של בצק פריך דק

וטעים ובמילוי גבינות וברוקולי ,שילוב מצויין וטעים .

מצרכים לבצק:

11/2 כוסות קמח

140 גרם חמאה

1 ביצה

1 כף מים

1 קורט מלח

 

מצרכים למילוי:

150 גרם ברוקולי קפוא שהופשר במים חמים (ניתן להכין עם 150 גרם תרד שטוגן במקום הברוקולי)

או ברוקולי טרי חלוט במים רותחים מסונן וקצוץ .

50גרם גבינה בולגרית

150 גרם גבינה צהובה מגורדת

 2 ביצים

1/2 כפית פלפל שחור

1/2 מיכל שמנת מתוקה

הכנת הבצק:

מערבלים במערבל מזון את החמאה והמלח, מוסיפים בהדרגה את הביצה, המים ולבסוף את הקמח.

מערבלים כ-4 דקות במהירות נמוכה ומעבירים למהירות בינונית ל-4 דקות נוספות.

מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעה .

מוציאים את הבצק ומרדדים לעיגול בקוטר קצת גדול יותר מהתבנית ,

מניחים בתבנית  בקוטר 22 ומהדקים לבסיס התבנית ובשוליים ,דוקרים מעט עם מזלג את תחתית הבצק ,

ניתן בשלב הזה לאפות את הבצק בתנור מחומם ל180 מעלות כ20 דקות.

מילוי:

מערבבים את כל חומרי המילוי ומפזרים בצורה אחידה על הבצק ,

אופים בחום 180 מעלות כ25 דקות או עד שהקיש זהוב .

אפשר לאפות את הכל ביחד ללא אפיית הבצק כ35 -40 דקות .

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

16 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי כק אלא אם צויין אחרת