00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מאדאם לולו מאסטר פיס

בלינצס קרפים במילוי גבינה צימוקים ודבדובנים

 

 

בלינצס קרפים במילוי גבינה לבנה וניל עם צימוקים ודבדובנים.

מתכון קל להכנה; אפשר להכין רק חצי כמות מהמתכון.

 

מתכון לכ-20 יחידות בלינצס

-----------------------------------

1/2 ליטר חלב.

175 גרם קמח.   ( 1ו-3/4 כוס פלסטיק חד פעמית.)

1/3 כוס שמן. 

קורט מלח.

2 כפיות סוכר.

1 כפית תמצית וניל.

7 ביצים.

אופן ההכנה;

לשים בקערה את החלב. הסוכר המלח הביצים הוניל השמן  והקמח.. לערבב בעזרת מטרפה.   ולערבב עד שאין גושים. - לאחר מכן לסנן את

העיסה במסננת.(שלא ישארו גושים.)

לתת לעיסה לנוח כ- 1/2 שעה.

לחמם מחבת טפלון. לשמן מעט עם שמן ספרי או קצת חמאה מרוחה. למזוג בעזרת מצקת. להזיז את המחבת בזריזות שכל העיסה תכסה אותה. לשפוך את עודף העיסה עם יש

בחזרה לתוך הקערה. מהר מאוד הקרפ תופס צבע. לשחרר אותו בעזרת קיסם . או שיפוד. ולהפוך לצד השני לכמה שניות. 

להפוך על צלחת. וכך לערום קרפ על גבי קרפ.

 

 

למילוי גבינה וניל צימוקים.

 

2 גביעי גבינה לבנה.

1/2 כוס סוכר.

תמצית וניל.

4 כפיות אבקת אינסטנט פודינג וניל.

אפשר קצת גרידת תפוז שמוסיפה המון.

50 גרם צימוקים.

--------------------------------------------------

לערבב הכל ביחד. ולמלא את הקרפים

 קונפיטורת דבדובנים למילוי..

 

או ניתן להכין  מן ריבת דבדובנים.

1 קופסא של דבדובנים קפואים.

לשים בסיר. ולהוסיף סוכר באותה כמות של הדבדובנים. להוסיף כ-3/4 כוס מים.להנמיך את האש

?להרתיח. ולהנמיך את האש לקטנה. להוסיף חצי מיץ מחצי לימון. ולבשל בערך 25-30 דקות עד אשר הנוזלים מסמיכים.

לאחסן בכלי סגור אפשר במקרר. 

 

אופן  מילוי הקרפ- להניח קרפ על צלחת. לקחת כך אחת ממילוי הגבינה. ולשים בקצה הקרפ לכל האורך. להשאיר שוליים . לקחת מן הקונפיטורה או ממלוי הדבדובנים

כפית אחת עם כ-2-3 דבדובנים ולשים על הגבינה. לקפל את השוליים כלפי האמצע. ואז להתחיל לגלגל.

להגיש בצלחת בזוק עם קצת אבקת סוכר.

הבלילה מוכנה.

 

 

 

שופכים למחבת שכבה דקה. מחכים כשתי דקות. ואז בעזרת קיסם משחררים והופכים כמה שניות לצד השני.

 

 

 

הנה הפכנו.

 

 

שמים כף מילוי מהגבינה הלבנה ועליה קצת  קונפיטורת דבדובנים.

 

 

מתחילים לקפל את שתי הקצוות כלפי האמצע ואז מגלגלים.

 

 

 

 

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

3 תגובות

ארכיון פוסטים
נקה
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל lihishmu אלא אם צויין אחרת