55
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חברות מבשלות

דג סלמון במעטפת שברי פיסטוקים ועשבי תיבול

 

המצרכים:

פילה סלמון שלם

1 כוס פטורוזיליה וכוסברה קצוצים

1/2 כוס שברי פיסטוקים  (לא קלויים)

2 שיני שום כתושות

1/2 כוס שמן זית

מלח, פלפל

אופן ההכנה:

שוטפים היטב את הסלמון, מערבבים את כל החומרים. מורחים ועוטפים את הדג בתערובת. מחממים תנור ל - 180 מעלות מכניסים ל - 10 דקות. ניתן לבדוק אם הדג מוכן באמצעות נעיצת סכין במרכז הדג, בחלק העבה ביותר. 

חותכים ומגישים.

(הסלמון הוא דג עדין, שלא מצריך יותר מ - 10-12 דקות בתנור. מעבר לכך, הדג מתייבש ופחות טעים).

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

38 תגובות

העורך בחר...
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל חברות מבשלות אלא אם צויין אחרת