2020
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

קסם במטבח......

עוגת גבינה פרורים ..

עוגת גבינה קלאסית ונהדרת שאני מכינה במשך כל השנה ,עוגת גבינה עם פרורי בצק פריך ,

עוגה קלילה יציבה בזכות הג`לטין ,אחת העוגות האהובות על בני ביתי .

אפשר להכין את התחתית עם פרורי ביסקוויטים וחמאה במקום לאפות בצק

תחתית ביסקוויטים :

שרוול וחצי ביסקוויטים מפוררים דק

100 גרם חמאה מומסת

לערבב ביחד למרקם חולי

בצק:

 13/4כוסות קמח


 1 מרגרינה/מחמאה


 2 חלמונים


2  כפות סוכר


 1 סוכר  וניל


ללוש לבצק,לחלק ל  1/3ו2/3  להניח בשתי תבניות אפיה, את ה2/3 לרדד על כל

התבנית ,לאפות בחום בנוני את הבצק עד שמזהיב , את ה1/3 בצק לפורר בעזרת מזלג .

למלית הגבינה :

 3 גביעי גבינה לבנה 5% שומן  (500 גרם)

¾ כוס סוכר

1 שקית ג`לטין (14 גרם)

¼ כוס מים קרים

¼ כוס מים חמים

2 מכלי שמנת מתוקה

1 אינסטנט פודינג וניל

אופן ההכנה:

מערבבים בקערה את הגבינה והסוכר. בסיר קטן ממִסים את הג`לטין עם המים הקרים,

מוסיפים את המים החמים ומבשלים כשתי דקות על להבה נמוכה, תוך כדי בחישה.

מצננים מעט ובוחשים אל תוך הגבינה.

מקציפים את השמנת המתוקה והפודינג וניל במיקסר תוך הוספת 4 כפות סוכר, ומקפלים אל

תערובת הגבינה.יוצקים את תערובת הגבינה על שכבת הבצק, מקררים 20 דקות ומפזרים מעל הגבינה את פירורי הבצק ששמרנו בצד.

שומרים במקרר כ-3 שעות לפני ההגשה.

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

17 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי כק אלא אם צויין אחרת