2020
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

קסם במטבח......

דלעת ערמונים במילוי סילאן ומוצרלה ...

דלעת ערמונים במילוי סילאן ומוצרלה ...

דלעת ערמונים סוג של דלעת נהדרת למאפים מלוחים ומתוקים ,שמתאימה למנות ראשונות או עיקריות במילוי בשר ,או בורגול וירקות ,

מנה נהדרת למי שאוהב את הטעם המתקתק .דלעת הערמונים מתקתקה ומזכירה באמת טעם של ערמונים ,ניסיתי להשאיר

את הטעם המתוק ולשלב גבינת מוצרלה ,כשטעמתי הרגשתי שאני אוכלת כנפה ,הדלעת המתקתקה בתוספת הסילאן שנתן

עוד מתיקות וקירמול נהדר לדלעת ,מעט חמאה שמה הדלעת תתיבש ,וכדורי מוצרלה שנמסו בחום ,יחד השילוב היה מדהים

אני התענגתי על כול ביס וביס ,והכי חשוב שזה כול כך קל להכין .מתאים מאוד כקינוח לשבועות .

2 דלעות ערמונים

2 כפות סילאן

20 ג`ר חמאה מומסת

מעט מלח

מעט פלפל שחור גרוס

8 כדורי גבינת מוצרלה

אופן ההכנה :

לחמם תנור ל180 מעלות ,לחצות את הדלעות לחצי לרוקן את פנים הדלעות ,להניח על תבנית אפייה ,למרוח בחמאה ,לפזר

מעט מלח ופלפל שחור גרוס ,לאפות כ15 דקות ,להוציא מהתנור למרוח את הסילאן בצורה שווה להחזיר לתנור לעוד 10

דקות ,להוציא שוב לסדר שני כדורי מוצרלה בתוך כל חצי דלעת להחזיר לתנור לעוד חמש דקות .

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

7 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי כק אלא אם צויין אחרת