66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מהמטבח של טובה´לה

כיסוני גבינה במילוי עלי סלק וגבינות

וואווווווווווו  כמה שהם טעימיםםםם תנסו לא רק לשבועות.

לבצק :

3 כוסות קמח

200 גרם גבינה 5%

2 ביצים

כפית מלח

ללוש את כול החומרים לבצק רך ונעים לעטוף בשקית נילון ולמקרר לחצי שעה .(אפר גם לילה)

אם הבצק קשה תוסיפו מעט גבינה.

למילוי:

צרור גדול של עלי סלק / תרד / הירוק בלבד/  של גוש קטיף שתי חבילות

4 שיני שום כתושות

חצי בצל קצוץ דק / 4 גבעולי בצל ירוק

1 פלפל אדום צלוי וקצוץ דק.(לאשאיר מעט מהקליפה הצלויה נותן טעם טוב עם הגבינה )

מעט שמן 

100 גרם גבינה כחושה /כנען

50 גרם גבינה צהובה מגורדת

50 גרם גבינת חמד  5% מגורדת

פלפל שחור, מלח.

                                 אופן ההכנה:

לשטוף היטב את עלי הסלק. ולקצוץ דק.

במחבת לשים מעט שמן. להוסיף את הבצל והשום לטגן מעט תוך כדי עירבוב.

להוסיף את עלי הסלק והפלפל הקצוץ ולטגן עד שהנוזלים מתאדים.לצנן.

את עלי הסלק המטוגנים לערבב עם הגבינות ולטבל במלח ופלפל שחור.

 

להוציא את הבצק מהמקרר.

לחלק ל19 כדורים שווים בגודלם.

לרדד כל כדור למלא כף גדושה מהמילוי, ולסגור היטב.

להניח את הכיסון במגש על נייר אפיה כשהסגירה כלפי מטה.

למרוח בביצה טרופה ולפזר קצח / שומשום /פרג.

לאפות ב180 מעלות ( זמן משוער  25 -30 דקות).

 

 

תיהנו ושיהיה בהצלחה

בברכת חג שמח

שלכם מכל ה 

טובה

 

 

 

 

 

 

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

18 תגובות

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
ארכיון פוסטים
נקה
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל נמושקה1 אלא אם צויין אחרת