66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

שבלולי גבינה ועגבניות מיובשות

28/05/2014
שבלולי גבינה ועגבניות מיובשות

בס"ד

 

שבלולי גבינה קלים להכנה וטעימים המשלבים ממרח עגבניות מיובשות וגבינה,מה יכול להיות יותר טעים מזה,נכון?

 

 

המצרכים לבצק:

1 ק"ג קמח

2 כפות שמרים יבשים

12 כפות שמן זית

2 כפות סוכר

1 כף מלח

2-3 כוסות מים

 

המצרכים למלית:

 ממרח עגבניות מיובשות

12  פרוסות גבינה צהובה (בערך)

 

אופן הכנת הבצק:

- בקערת המיקסר להניח את הקמח,שמרים,שמן והסוכר ולהתחיל ללוש תוך כדי הוספת המים לפי הצורך עד לקבלת בצק אחיד.

- להוסיף את המלח ולהמשיך ללוש עד שמתקבל בצק רך וגמיש.

- לכסות את הקערה ולהתפיח שעה במקום חמים.

- לחלק את הבצק ל- 4 חלקים.

- לרדד כל חלק על משטח מעט מקומח לעלה דק בעובי חצי ס"מ.

- למרוח על העלה את ממרח העגבניות ולהניח את פרוסות הגבינה על החלק הרחוק מכם בצורה כזאת שהפרוסות יהיו מעט מחוץ לבצק.

- לגלגל מהצד הקרוב אליכם לרולדה ולחתוך לפרוסות בעובי של 1 ס"מ.

- לרפד תבנית בנייר אפיה ולהניח את השבלולים כשהמילוי והגבינה כלפי מעלה.

- להכניס לתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות למשך 20-25 דקות עד שהמאפים משחימים.

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

14 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת