00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

בחירות נכונות

מאפינס שוקולד במעדן סויה

 

 

 

           

 

 

 

 

את מעדני הסויה החדשים של תנובה אפשר לאכול כארוחת נשנוש או כקינוח לארוחת הערב. אני מעדיפה לשלב אותם גם במתכונים שונים בעיקר כאשר יש במשפחה ילדים הרגישים לחלב אבל אוהבים מאוד את המאפינס שאני מביאה איתי לעתים מזומנות למפגשי משפחה במושב.

כן אני יודעת שיש לי חולשה למעדן בטעם שוקולד. אני לא לבד שם.. משום מה. יש משהו בטעם שלו שהופך אותו לממתק בריא והכי חשוב טעים.

 

 מעדן סויה בטעם שוקולד ערכים תזונתיים לגביע 125 גרם

חלבונים (גרם) 3.8

שומנים (גרם) 2.5

סיבים תזונתיים (גרם) 2

סידן (מ"ג) 150

ויטמין D (מק"ג) 1.25

מיוצר מפולי סויה מלאים

שאינם מהונדסים גנטית

ללא כולסטרול

ללא לקטוז

 

 

 

 מאפינס שוקולד

          2 כוסות קמח

          1/3 כוס סוכר חום

          1/3 כוס סוכר לבן

           2 כפיות אבקת אפיה

           1/2 כפית מלח

           2 ביצים

          גביע מעדן סויה בטעם שוקולד.

          3/4 חב` חמאה מומסת

          1 כפית תמצית וניל

         חב` שוקולד ציפס (300 גר`)

 

 

ההכנה 

חמם מראש תנור לחום בינוני. ולשמן 12 שקעים בתבנית המאפינס.

לערבב בקערה גדולה את כל החומרים היבשים: קמח, סוכר חום, סוכר לבן, אבקת אפיה ומלח.

בקערה נפרדת לטרוף את הביצים, ולהוסף את המעדן, החמאה ותמצית הוניל.

ליצור גומה במרכז החומרים היבשים, והוסף את החומרים הנוזליים. לערבב רק על מנת לשלב בין התערובות. אל תערבב יתר על המידה!

להוסיף את השוקולד צ`יפס והאגוזים בתנועת קיפול פנימה.

לחלק את התערובת בתבנית 12 שקעים. לאפות 15-20 דקות או עד שקיסם יצא נקי.

 

סדרת מעדני הסויה של תנובה הוכתרו כמוצר השנה 2014  קנו במבצע מאגדת זוג מעדני סויה עם שוקולד תנובה (250 גרם)

 
 
 

תודה לכם ששבתם להכיר חלק נוסף ממני. אשמח ויותר שתגיבו.

 בחירות נכונות אימון אישי וקבוצתי  

  שלכם תפו  

ריקי ברוך - בחירות נכונות  אימון אישי וקבוצתי

בסדרת 10 מפגשים. מפגש עשירי במתנה 0506489787

 
 


 

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

7 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל תפו ופוזה אלא אם צויין אחרת