00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מאדאם לולו מאסטר פיס

מלבי קטיפתי ורענן -טעים וקל הכנה.

26/05/2014

 

מלבי חלבי טעים מרענן קל להכנה ומאוד טעים.

לכבוד הקיץ הנה לכם מתכון לקינוח מרענן. קל מאוד להכנה. והכי חשוב טעיםםםםםםםםםם.

10 מנות לערך.

 

4 כוסות חלב. (כוס פלסטיק חד פעמית).

12 כפיות סוכר.

1 טיפת קטנה תמצית ורדים.

---------------------------------------------------

10 כפיות קונפלור.

1 כוס מים.

------------------------------------------------

בכוס לערבב קורנפלור ומים לעיסה חלקה.

----------------------------------------------

לקישוט.

ריבת  קונפיטורה דובדובנים מדוללת קצת עם מים.

או תרכיז מיץ פטל.

מי שרוצה יקשט גם בקוקוס ובוטנים טחונים. או פיסטוק.

 

אופן ההכנה;

 

לשים בסיר את החלב הסוכר.ותמצית הורדים.ולהביא לידי רתיחה.

כאשר החלב רתח שופכים לתוכו במהירות ותוך כדי ערבוב עם מטרפה. את תערובת הקורנפלור והמים. וממשיכים לבשל כ-2 דקות עד אשר התערובת מסמיכה

ועולות בועות מן העיסה. מכבים .

מחלקים לכוסות. 

מקררים. ומקשטים בקונפיטורת דובדובנים מדוללת או בתרכיז מיץ פטל.

הכי טעים להכניס למקפיא לקרור חזק. (לא להקפיא) ולהגיש מאוד קר זה רענן וכייפי.

 

בסיר -חלב וסוכר וטיפת תמצית ורדים.

החלב רתח. שופכים את תערובת הקורנפלור עם המים ומערבבים במהירות בעזרת מטרפה.

הסחלב הסמיך. מחלקים לכוסות ומקררים.

להגיש קר מאוד. עם קונפיטורת דובדובנים מדוללת עם קצת מים . או תרכיז מיץ פטל.

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

4 תגובות

ארכיון פוסטים
נקה
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל lihishmu אלא אם צויין אחרת