33
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אמא צעירה ישנה

גלידונית פליאו

גלידונית פליאו

בשיטוטי בבלוגי פליאו ומתכונים נתקלתי במתכון הזה, וידעתי שלרגל הקיץ זו תהיה הצלחה גדולה !

אני לא הכי אוהבת להשתמש בחמאת זרעי חמניות עקב כמות אומגה 6 לא מבוטלת, אבל פעם ב-.... זה בסדר. 

אז מה שמתי בפנים ? 

1 מיכל חלב קוקוס

2 כפות סירופ מייפל אמיתי

1 כף תמצית ווניל

- - -

5 כפות חמאת זרעי חמניות מחוממת מעט

- - -

150 גר` שוקולד מריר 85%

2 כפות שמן קוקוס

מתחילים בחלב קוקוס. מערבבים את הכל, ושופכים לתוך תבנית ריבועית עם ניר אפיה למשך 5-6 שעות לפחות מכניסים למקפיא כאשר כל שעה וחצי בערך ערבבתי את זה ואז המשכתי עם ההקפאה למשך הלילה. 

לאחר מכן, מורחים את חמאת זרעי החמניות על החלב קוקוס המוקפא ומכניסים למקפיא לעוד שעה לפחות. 

אז מוציאים, פורסים עם סכין טובה למלבנים ומכניסים שוב למקפיא עד שמכינים את תערובת השוקולד. להמיס את השוקולד עם שמן הקוקוס, להוציא את המלבנים ובזריזות לצפות כל אחד מהמלבנים, להניח על תבנית וישירות למקפיא להקפאה נוספת.

לפני שרוצים לאכול, להוציא 10 דקות לפני מהמקפיא למקרר כדי שיפשיר קצת, אבל מניסיון, קשה לחכות....

 

קיץ טעים 

    

-------------

28.05.14 עדכון !!

הכנתי אותן שוב (כי היו הצלחה מסחררת כאן ) אבל הרגשתי צורך להעשיר את השכבה הלבנה. אז במקום מיכל שלם של חלב קוקוס, לקחתי רק חצי מיכל, שפכתי לבלנדר, הוספתי עוד 100 גר' חמאה ואת המייפל והוניל, בלנדרתי למשך דקה או שתיים עד איחוד טוב, ואז זה הפך להיות גם פחות "קרחי" בהקפאה, וגם הרבה יותר עשיר ומשביע. ארוחונת של ממש :-)

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

3 תגובות

ארכיון פוסטים
נקה
נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל צופציק קטן אלא אם צויין אחרת