00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

בישול-סאן

תפוחי אדמה בתנור סאן

אפוי בתנור , עם טריק .
יוצרים אדים כמו האפיית לחם.
יוצא מעולה, רך וקריספי.

 

מה מכינים:

 

1.5 קילו תפוחי אדמה חתוכים לרבעים (מקולפים , שטופים ומסוננים לייבוש)

לא חובה לקלף.

 

רבע כוס שמן זית.

1 כף פפריקה מתוקה

1 כף שטוחה מלח בישול

1 כפית שום גבישי

1/2 כפית פפריקה חריפה

1/4 כפית פלפל שחור גרוס

 

 

150 מ"ל מים רותחים (ליצירת אדים , לא לרוטב)
 

אופן ההכנה:

1) מחממים תנור לחום מקסימלי

2) מכינים את הרוטב בקערה גדולה, 

3) מוסיפים את תפוחי האדמה ומערבבים היטב

4) מניחים תבנית ריקה בתחתית התנור

5) מעבירים לתבנית גדולה משומנת קלות, רצוי בתרסיס שמן, את הכל ( רצוי בשכבה אחת )

6) כשהתנור מגיע לחום המאקסימלי, מרתיחים מים

7) מכניסים התבנית לתנור, ובו זמנית לתבנית שבתחתית מוסיפים 150 מ"ל מים רותחים ליצירת אדים

8) מורידים את חום התנור ל-160 מעלות 

7) אופים כשעה וחצי. עד לקבלת הצבע הרצוי. אין לפתוח את התנור במהלך האפיה, זה יפסיק את תהליך האדים.

 

בתאבון............

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל RamiSun אלא אם צויין אחרת