2020
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

קסם במטבח......

עוגת שיש זברה

עוגת שיש זברה

עוגת שיש נוסטלגית שתמיד מצליחה ,הפעם בגרסה הזברה ,עוגה שתמיד נעים לפתוח איתה את הבוקר .

עוגת שיש זברה

מצרכים :

6 ביצים

11/2 כוס סוכר

2 כוסות קמח

1 אבקת אפייה

1 סוכר וניל

3/4 כוס שמן

11/4 כוס מיץ תפוזים

3 כפות קקאו

אופן ההכנה :

להפריד את הביצים ,להקציף חלבונים עם הסוכר וסוכר הוניל לקצף לא מאוד יציב ,(לא כמו למרנג)להוסיף את החלמונים

לערבב היטב ,לערבב את הקמח עם אבקת האפייה ,להוסיף לקצף בהדרגה קמח ושמן ,להוסיף 1 כוס מיץ תפוזים לערבב

לתערובת אחידה .

לחלק את התערובת לשני חלקים שווים ,להןסיף לקערה אחת קקאו ואת 1/4 כוס מיץ הנותרים לערבב היטב .

לצקת את התערובות לתבנית עגולה 26 משומנת ,להתחיל ממרכז התבנית בתערובת הכהה ,להמשיך מעל מעט מהתערובת

הלבנה להמשיך באותו הסדר עד לגמר התערובות .לאפות בחום 180 מעלות 35-40 דקות .

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

21 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי כק אלא אם צויין אחרת