1111
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

קסם במטבח......

קציצות כרובית נהדרות ...

מאז שהנכדים המתוקים שלי התחילו לאכול לבד אני מחפשת תמיד להכין מאכלים שהם יוכלים להחזיק ביד

ולאכול ,מלביבות ,מאפינס בשלל טעמים ,ועד קציצות ,היום הכנתי קציצות כרבית נהדרות ,רכות מבפנים פריכות מבחוץ

והכי חשוב טעימות מאוד ,וכן אפשר להחזיק ביד ולאכול ,מבטיחה לכם שגם המבוגרים יזללו .

קציצות כרובית

1 כרובית

1 בצל קצוץ דק מטוגן מעט

2 ביצים

5 כפות פרורי לחם

1 כפית מלח

1 כפית פלפל שחור

2 כפיות פטרוזיליה יבשה אפשר טרייה קצוצה דק

אופן ההכנה :

להפריד את הכרובית לפרחים ,לשטוף היטב,בסיר גדול להרתיח מים להוסיף את הכרובית

לבשל כ10 דקות עד שהכרובית רכה אבל לא רכה מדי,לשפוך למסננת שירדו כל הנוזלים, לקרר היטב ,

למעוך את הכרובית עם מועך פירה או לקצוץ בסכין ,להכניס לקערה ,להוסיף את הבצל המטוגן ,

ביצים ,פרורי לחם ,מלח ,פלפל שחור ופטרוזיליה ,לערבב היטב בידיים .הקציצות לא הכי אחידות

בצורה ,אם הקציצות מתפרקות  להוסיף עוד 2 כפות פרורי לחם ,להכין קערה קטנה עם מים לטבול את הידיים ליצור קציצות בנוניות,

לחמם שמן במחבת לטגן את הקציצות עד להזהבה משני הצדדים ,

ניתן  לאפות את הקציצות בתנור .

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

13 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי כק אלא אם צויין אחרת