00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

kuponimsarit

חדשות

חדשים בבלוג?

ברוכים הבאים לבלוג הצרכנות מס' 1 ברשת! לא רוצים לפספס שום מתנה???

הרשמו בצד שמאל למטה לקבלת עדכונים חמים ישירות למייל שלכם

או

במסר של תפוז כל הקודם זוכה!

כל יום מתנות חדשות,קופונים,והטבות המלצות על מוצרים חדשים ואירועים שווים!

הדפסת קופונים ניתן ע"י קליק ימני בעכבר הדפס תמונה

:) גלישה נעימה

עוגות מעוצבות- זילוף

איך להכין עוגת זילוף ליום הולדת 

טוויטי  

1. הכינו את העוגה האהובה עליכם. כל עוגה יכולה להתאים : עוגת וניל, עוגת שוקולד עוגת תפוזים או שיש וכדומה.

ותנו לעוגה להתקרר. 

מתכון עוגת שוקולד בחושה וקלה:

2 כוסות קמח תופח

2 כוסות סוכר

1/2 כוס שמן

1/2 כוס שוקולית

1/2 כוס קקאו

4 ביצים 

לערבב את כל החומרים בקערה להוסיף 2 כוסות מים רותחים

לשפוך לתבנית ולהכניס לתנור שחומם מראש 180 מעלות למשך 30-45 דקות.

 

    2. בחרו תמונה אותה אתם רוצים להעתיק לעוגה. הכי טוב להשתמש בתמונה של דף צביעה עם קווי מתאר ברורים ובגודל מתאים לעוגה – פשוט חפשו בגוגל. לדוגמא: הלו קיטי דף צביעה. בחרו את התמונה שאתם רוצים והדפיסו.

 

    3. קחו נייר אפיה והניחו אותו מעל הציור שבחרתם , שימו לב שלא יזוז לכם תוך כדי עבודה .

 

    4. המיסו שוקולד מריר או צימקאו בקערה מעל קערה או סיר עם מים חמים, אפשר כמובן גם במיקרו בקערה כל פעם ל 15-10 שניות עד שהשוקולד נמס לחלוטין.  עדיף להשתמש בצימקאו 

    5. הכניסו את השוקולד המומס לשקית הזילוף עם צנטר עגול  או מזרק זילוף ועברו על קווי המתאר של הציור על נייר האפיה. רצוי שקווי המתאר של השוקולד לא יהיו דקים (אחרת הם נשברים ).

עדיף בשקית זילוף יותר נוח

    6.  הכניסו את נייר האפייה עם השוקולד למקפיא לשעה עד שהשוקולד יקפא לחלוטין.

 קחו בחשבון שוקולד צימקאו מתקשה מהר ואפילו אין צורך להכניסו למקפיא

-ניתן להשתמש בשוקולד השחר בשפורפרת

 

 

 

    7. הכנת הקרם - על כל שמנת מתוקה 2 כפות סוכר +2 כפות פודינג עד לקבלת קצפת יציבה בדר"כ צריך 2 חב' שמנת מתוקה 38% עדיף השף הלבן.

 

***אם תרצו שהקצפת תיהיה יותר יציבה השתמשו בקצפת צמחית 

8. שימו את הקצפת בקערה למשך 45 דקות עד שעה במקרר מכוסה כמובן בנייר נצמד שלא יהיו ריחות מהמקרר.

 

    9. לאחר שהעוגה התקררה.  צפו את העוגה בשכבה דקה של קרם  ניתן לצפות בקרם ציבעוני.

     10.  תוציאו את נייר האפיה מהמקפיא ותפרידו בזהירות את השוקולד מנייר האפיה ( רוב השוקולד יפרד לבד מהנייר, ומה שלא אפשר לעזור לו בעדינות להפרד).

 

    11. הניחו את השוקולד על העוגה.

 

    12. ערבבו את הקרם עם הצבעים שבחרתם. קחו כמה קערות בכל קערה קחו מעט קצפת לבנה והוסיפו טיפה של צבע מאכל  ג'ל עד לקבלת הצבע הרצוי. ככה הכנו כמה קערות בצבעים שונים יחד.

*****לא להשתמש בצבעי מאכל נוזליים שקונים בסופר - הם יהפכו את הקצפת לנוזלית ולא עמידה לזילוף וגם לא יתנו צבע יפה וחזק. ****

    13. הכניסו את הקרם לשקית זילוף עם צנטר בצורת כוכב קטן והתחילו לזלף בין קווי המתאר. לאחר שסיימתם לזלף צבע אחד, החליפו לצבע אחר , עדיף להשתמש בשקיות זילוף חד פעמיות ואז להעביר את הצנטר השטוף ויבש כמובן לשקית זילוף חדשה עם צבע אחר.

 

    14. לאחר שסיימתם לעבור בין כל קווי המתאר, מלאו את כל רקע העוגה בקרם באמצעות שקית הזילוף עם צנטר הכוכב,

ניתן לעשות פרחים בפינות העוגה עם צנטר לפרחים שטוח.

ואת שולי העוגה אפשר לזלף עם צנטר אחר .

 

   

15. את העוגה שומרים במקרר בקופסא אטומה , כדי שלא ידבקו ריחות. 

 

 

 

הפוני הקטן שלי


הלו קיטי

 

עוגת ארנבת

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל tigersr אלא אם צויין אחרת