00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בבית

שווארמה עוף ביתית במחבת

לא חייבים לצאת מהבית בשביל שווארמה טובה וגם לא חייב מתקן ייעודי...

הנה דרך להנות משווארמה טובה גם בבית, תצטיידו במחבת גדולה או פלנצ`ה (עדיף) וקדימה לעבודה.

מצרכים:

5 פרוסות של חזה עוף

3-4 בצלים ירוקים קצוצים

כף תבלין שווארמה

כפית כמון

כפית בהרט

פלפל לבן

מלח

שמן

אופן הכנה:

חותכים את פרוסות חזה העוף לרוחבם לפרוסות דקוןת (סכין טוב וסבלנות).

מחממים את הפלנצ`ה או המחבת ומוסיפים את השמן לחימום.

מוסיפים את הבצל הקצוץ ומטגנים קלות, מוסיפים את נתחי חזה העוף שחתכנו ואת התבלינים ובעזרת מרית עץ הופכים את הנתחים במשך מספר דקות עד שכלל הנתחים מטוגנים פלוס עוד 2 דקות (תזהרו שהנתחים לא ייתייבשו לכם).

מגישים בבגט, פיתה או בצלחת עם סלט ירקות, טחינה וכל מה שאוהבים בשווארמה!

תהנו!!

ו

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

7 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל idoxmaoz1 אלא אם צויין אחרת