55
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חברות מבשלות

קרקרים מקמח כוסמין ודגנים

המצרכים:

1 כוס קמח כוסמין 

1 כוס קוואקר דק

3/4 כוס גרעיני חמניה לא קלויים

1/2 כוס שומשום

1/3 כוס גרעיני פשתן

כפית וחצי מלח (אפשר קצת פחות)

2 כפיות זעתר

2 וחצי כפות שמן זית

חצי ליטר מים

קצח לפיזור

אופן ההכנה:

מערבבים את כל המצרכים (למעט הקצח) מחממים תנור לחום של 160 מעלות. מרפדים 2 תבניות בנייר אפיה, משומן בתרסיס שמן זית. מחלקים את התערובת לשתי התבניות. מפזרים בצורה אחידה כדי שהקרקרים ייצאו בעובי אחיד. 

אופים במצב טורבו את שתי התבניות ביחד 12 דקות. כעבור 12 דקות מוציאים מהתנור את התבניות וחותכים לריבועים באמצעות גלגלת פיצה או סכין מטבח חדה. מחזירים לתנור, מנמיכים ל - 130 מעלות ואופים עוד 30 - 40 דקות עד שהקרקרים קשים ויבשים. אם חלקם לא הספיקו להתייבש, משאירים בתנור עוד כמה דקות. לאחר שהתקררו שוברים את ריבועי הקרקר ומאחסנים בקופסא סגורה.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

21 תגובות

העורך בחר...
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל חברות מבשלות אלא אם צויין אחרת