2020
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

קסם במטבח......

עוגת גבינה אפוייה 2

עוגת גבינה אפוייה 2

עוגת גבינה האהובה עלי בגירסה קצת שונה ,והתוצאה נהדרת וטעימה ,עוגה עשירה עם תחתית פתי בר בטעם שוקו ,

העוגה נאפית בתנור במשך שעה ורבע ,שימו לב לכל השלבים וההצלחה מובטחת ,רק להתאזר בסבלנות .

תחתית ללא אפייה :

חבילה קטנה פתי בר שוקו מפוררים היטב

80 ג``ר חמאה מומסת

לערבב היטב את החמאה עם הפתי בר למרקם חולי לשטח על תחתית תבנית אפייה עגולה

קוטר 26 ,להכניס למקפיא .

מצרכים למילוי:

750 ג`ר גבינת שמנת

11/2  כוסות סוכר

חצי כוס קמח רגיל

מיכל שמנת חמוצה

מעט תמצית וניל

5  ביצים

אופן הכנת הגבינה :

מקציפים את הגבינה מעט במיקסר, מערבבים את הקמח והסוכר ומוסיפים בהדרגה למיקסר

מוסיפים את השמנת, תמצית הווניל ואת הביצים אחת אחרי השנייה .המרקם דליל מאוד זה

בסדר .

יוצקים לתבנית ואופים בחום של 160 מעלות בבן מרי (מים בתחתית התבנית) שעה ורבע

 מכבים את התנור, פותחים את דלת התנור ומחכים חצי שעה.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

20 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי כק אלא אם צויין אחרת