00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכלים טעים

טירמיסו זברה

שדרוג נחמד לעוגה המוכרת, ובלי ביצים (טריות) בקרם.

המצרכים:
1 חבילת בישקוטים שוקו-וניל

לסירופ:

1/6 כוס מים רותחים

1/6 כוס חלב

1/6 כוס ליקר קפה-שוקולד או ליקר קפה

2 כפיות קפה נמס (אני אוהבת את קפה נמס בטעם מוקה)

לגנאש שוקולד:

1/4 חב' שמנת מתוקה

50 גר' שוקולד מריר 60% מוצקי קקאו, שבור לקוביות

50 גר' שוקולד לבן, שבור לקוביות

לקרם:

3/4 (היתרה) של שמנת מתוקה

1 חבילת גבינת מסקרפונה של "גד"

7 כפות סוכר

לקישוט:

אב' קקאו + שוקולד מריר, מגורר

 

אופן ההכנה:

1. מכינים גנאש: מביאים את השמנת לרתיחה, מסירים ושופכים מעל השוקולד המריר והלבן. ממתינים 2 דק' ומערבבים לאחידות.

2. מכינים קרם: מקציפים את השמנת המתוקה עם 2 כפות סוכר לקצפת עמידה. בקערה נפרדת מקציפים כ-5 דק' את המסקרפונה עם 5 כפות סוכר.

   מקפלים את הקצפת לתוך המסקרפונה בעדינות לאחידות.

3. מכינים את הסירופ: מערבבים כל החומרים יחד.

4. מרטיבים את הבישקוטים בסירופ ומסדרים שכבה של הבישקוטים בתבנית. מעל מורחים שכבה של הגנאש ומעל את הקרם. חוזרים על הפעולה פעם נוספת - בישקוטים, גנאש וקצפת.

5. מקשטים בקקאו ובשוקולד מגורר.

6. מגישים קר. העוגה טעימה לאחר שעמדה יום במקרר.

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל niritcohen5 אלא אם צויין אחרת