55
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

היצירה של הלב @

רות מבשלת איכות

מאפינס בננות מקורמלות @

        

כשאחיינית שלי טעמה את המאפינס האלה,
התגובה הראשונה שלה היתה:
"אמאל`הההה, יש לזה טעם של גלידת בננה,
וווואאוו, איזה טעיםםםםםםםםם".
אמרתי לה, נכון? בדיוק גם אני חשבתי כך...
   
אז אני מאד גאה שהצליח לי, כי בדיוק לטעם הזה שאפתי !

         

ועוד יותר,
כיף לקבל כאלה תגובות מלוות במחמאות ;)

מאפינס וניל בננה

מצרכים ל-15 מאפינס:

לקירמול הבננות:

3 בננות בשלות, פרוסות דק דק 
3 כפות סוכר חום
50 גרם חמאה

לבלילה:

1 וחצי כוסות קמח
חצי שקית אבקת אפיה
4 ביצים
רבע כוס סוכר
כף תמצית וניל (מי שמשתמש בתרמיל וניל, אף טוב יותר)
2 כפות שמנת חמוצה
1 מיכל שמנת לבישול או מתוקה
100 גרם שקדים טחונים
קמצוץ מלח

להשאיר כמה פרוסות בננה לעיטור מעל, לפני האפיה.

אופן ההכנה:

נתחיל עם קירמול הבננות במחבת עם החמאה, להוסיף את הסוכר ולערבב קלות,
להוסיף את הבננות עד להתקרמלות קלה יחד, להוריד מהאש ולצנן בצד.

בקערת המיקסר יש להתחיל עם וו הגיטרה בהקצפת הביצים עם הסוכר, עד לבלילה תפוחה קלות,
ושינוי הצבע לבהירה יותר.
להוסיף את הוניל, השמנת החמוצה והמתוקה, את המלח והשקדים הטחונים, ולסירוגין לשלב את הקמח.
לבסוף להוסיף את תערובת הבננות שבינתיים התקררה בצד.
לשלב את כל המרכיבים יחד לתערובת אחידה וחלקה.
לא לערבל יתר על המידה אלא רק עד איחוד המרכיבים.

לשמן קלות תבנית שקעים, אני הנחתי גם מנג`טים מנייר מעל ושימנתי גם אותם קלות בתרסיס שמן.

למלא את השקעים בתערובת, ולהניח פרוסות בננה מעל לפני האפיה.

להעביר את התבנית לתנור אפיה שחומם מראש ל180 מעלות כ-45 דקות.

                  

אפשר להוסיף לבלילה גם שבבי שוקולד,
או צימוקים או חמוציות למי שאוהב.

                        

אנחנו מאד אוהבים את הטעם של הבננה במאפה.

תהנו לכם !

 רות פוזדירקה

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

34 תגובות

פירגון @
בולי העורך של תפוז @
פוסטים מיוחדים ;-)
מתכוניי ב- Foodpage
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל נסלישיליפוז15 אלא אם צויין אחרת