00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

בלוג של LANIT1

מוקפץ בנוסח סיני - חזה עוף ירקות ופטריות פורטובלו

 

 

המצרכים:

500 גרם חזה עוף חתוך לקוביות

1/4 כרוב לבן פרוס לרצועות דקות

2 גזרים פרוסים לעיגולים דק דק

פטריות טריות פורטובלו 2 פטריות גדולות  - פרוסות לקוביות

בצל אחד גדול פרוס לרצועות דקות

גמבה 3 קטנים פרוסים לרצועות דקות

סויה - 3 כפות

סילאן - כף 1

צילי מתוק - 2 כפות

מלח פלפל שחור לפי הטעם

קובית קנור 1 - שום פטרוזליה.

1 כף שמן לטיגון העוף

2 כפות שמן למוקפץ.

 

צריך  : ווק להקפצה

 

הוראות הכנה:

1. לטגן את החזה עוף עד שהוא מבושל ומושחם מעט.

2. מטגנים את הבצל משחימים מעט על אש בנונית גבוהה , ומוספים בהדרגה את הגזר , גמבה, פטריות

ובסוף את הכרוב ומערבבים ומבשלים עד שכל הירקות מתרככים טיפה - מוסיפים את הקובית קנור ומערבבים .

3. מוסיפים את התיבול, סויה, סילאן , צילי מתוק , מלח פלפל שחור ומערבבים.

4. מוכן , כדאי להגיש  בצלחת עמוקה אורז או אטריות ומעל את החזה העוף עם הפטריות והירקות.

בתאבון 

 

 

תוספות מומלצות למוקפץ :  

אורז לבן  אטריות נודלס 500 גרם  אטריות פסטה מאורכות

 

כדאי לדעת  : על מנת שהאטריות יהיו צהובות ניתן להוסיף 1/2 כפית כורכום בזמן הרתיחה

והאטריות משנות את צבען לצהוב.

 

כדאי לדעת  : במידה ורוצים להוסיף את המוקפץ על כל כמות האטריות או האורז (500גר) - יש לבדוק תיבול

ולתקן בהתאם.

 

ערך קלורי למנה  באתר : http://www.foodsdictionary.co.il/Recipes/5279

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל LANIT1 אלא אם צויין אחרת