00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

Con DeLight

קוד חופשי

למעוניינים להירשם לעדכונים בפייסבוק,
לחצו כאן.

הבלוג עבר כתובת ומעכשיו תוכלו למצוא את כל העדכונים בבלוג החדש ולהירשם בו לקבלת עדכונים,
לבלוג לחצו כאן.

קוביית קוד חופשי

טים טם

בס"ד

יש פה מישהו שלא מכיר טים טם? קשה לי להאמין.

הממתק השוקולדי המתוק והטעים המורכב משני ביסקוויטים עם מילוי שוקולדי וציפוי שוקולד, קיצור קשה לפספס ולא לאהוב את הממתק הזה.

שנים שלא אכלתי טים טאם בגלל הכשרות שלו, וברגע שראיתי את המתכון של LADYBIRD באפליקציית מתכונים שהורדתי לפלאפון ,
הייתי חייבת לנסות אותו.

המתכון היה רשום בגרמים ובדיוק עכשיו הבטרייה במשקל המטבח שלי החליטה שזמנה הגיע, ולכן את כל הכמויות המרתי לכוסות לפי המרות

שיש באינטרנט, ולכן שימו לב שמה שכתוב בסוגריים זה הכמויות שאני הכנתי.

 

המרכיבים ל-13 טים טאם:

210 גרם קמח מנופה (1/2 1 כוסות)

150 גרם סוכר חום דחוס (קצת פחות מ2/3 כוס)

25 גרם קקאו (1/2 2 כפות)

200 גרם חמאה חתוכה לקוביות

1 ביצה L

23 מ"ל חלב (1/8 כוס - שמתי כמובן 25 מ"ל)

250 גרם שוקולד מריר קצוץ

94 גרם אבקת סוכר (3/4 כוס - שמתי 90 גרם)

3 מ"ל תמצית וניל (כפית תמצית וניל)

220 גרם שוקולד חלב קצוץ (שמתי רק 200 גרם)

(המדידות נעשו בכוס חד פעמית 200 מ"ל)

 

אופן ההכנה:

מכינים את הבצק :

מערבבים יחדיו קמח, סוכר וקקאו.  מוסיפים את 145 גרם חמאה ומפוררים עד שהכול נהיה לפירורים.

מוסיפים את הביצה והחלב ומעבדים לבצק. מחלקים לשני חלקים שווים, שמים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לחצי שעה להתייצבות.

בינתיים מכינים את המילוי:

מקציפים יחדיו את החמאה הנותרת ואבקת הסוכר. ממיסים 50 גרם שוקולד מריר ומוסיפים לחמאה בתוספת תמצית הוניל.

מערבבים היטב ומכניסים למקרר.

מוציאים את הבצק מהמקרר, מרדדים בין שני ניירות נייר אפייה לשכבה דקה ומעבירים שוב למקרר להתייצבות נוספת.

חוזרים על אותו תהליך עם הבצק השני.

מחממים תנור ל-180 מעלות

לאחר כ-10 דקות שהבצק מתקשח, חותכים למלבנים שווים בגודלם. מפרידים מהנייר ומעבירים לתבנית עם נייר אפייה

ולמקפיא למספר דקות להתגבשות אחרונה לפני האפייה.

אופים בין 8-10 דקות., מוציאים מהתנור ומניחים להתקרר בתבנית.

מוציאים את המילוי מהמקרר וברגע שהביסקוויטים קרים, מורחים שכבה על ביסקוויט אחד וסוגרים עם ביסקוויט נוסף לסנדוויץ.

מכניסים למקרר להתייצבות.

מכינים את הציפוי: ממיסים 200 גרם שוקולד מריר ו-200 גרם שוקולד חלב ומצפים את הביסקוויטים.

מעבירים למקפיא להתקשות ובתאבון!

טיפ קטן: לאחר שרידדתם והכנסתם למקרר את הבצק בין שני ניירות האפייה, כאשר אתם באים לחתוך למלבנים ולהוציא מהנייר אפייה,

חשוב קודם להפריד את נייר האפייה מצד אחד ואז מהצד השני ואז מיד להוציא אותם מהנייר אפייה, אחרת המלבנים ידבקו לנייר ולא יצאו שלמים.

 

אם נשאר לכם מילוי וציפוי כמו שלי נשאר, קחו כמה ביסקוויטים ומלאו אותם בקרם, חברו ביסקוויט נוסף לסנדוויץ וצפו בציפוי.

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

18 תגובות

קוד חופשי

מיני עוגת היער השחור  בראוניס פאדג'ילישס  מיני פנקייקס עם קצפת ורוטב שוקולד  אצבעות שוקולד החלווה חטפה שוק..ולד      אפרוחי שוקולד      אדנית פרחים              עוגיות שוקולד פשוטות ומדהימות!

פאי שוקולד          עוגת הקטסטרופה המלכותית      חיתוכיות חמאה במילוי ריבת חלב          סינרול בריוש תורכי          מילקשייק וניל-עוגיות        מילקשייק מקדונלדס     קוביות בראוניס עם קצפת ורוטב שוקולד

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל mmw2008 אלא אם צויין אחרת