66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מהמטבח של טובה´לה

סלט חצילים + פטנט

כשחברתי הטובה יעל סיפרה לי על הפטנט אמרתי לה שאני לא מאמינה לה. ובכל זאת ניסיתי....ואכן הפטנט עבד והניב תוצאות. אני מאוד אוהבת חצילים ובעיקר מטוגנים אבל מה לעשות הם לא אוהבים אותי...אךךךךךךךךך הצרבות. שנים שאני אופה אותם.אבל תודו הטעם לא אותו טעם נכון? והנה בא הפטנט ואני מודה הוא ענקקקק. תנסו לא תתאכזבו.       לשני חצילים דיי גדולים הספיקו לי 2 חלבונים מוקצפים  במזלג:( :( וזהו החלבונים מונעים מהשמן לחדור לחציל

אני השתמשתי בחציל עם הקליפה, הקליפה יצאה קצת קשה אבל בהחלט אכילה. ולכן מי שלא מעוניין בקליפה של החציל שפשוט יסיר אותה. לאלה שסולדים :D  (כמוני) מטעם וריח של ביצה מבטיחה לכם באחריות שאף אחד לא ירגיש שהחציל מצופה בחלבון ביצה. ו...95% מהשמן נשאר בסיר הטיגון. זה הסלט שהחלטתי הפעם להכין עם הפטנט  ואתם יכולים להתפרע ולנסות ככול העולה בדימיונכם ולהמחשה כמה תמונות.

 

 

 

 

 

החומרים הנדרשים:

שני חצילים בינוניים חתוכים לקוביות

2 חלבונים מוקצפים במזלג

מלח

חופן פיטרוזיליה קצוצה

2 כפות רסק עגבניות

סלט מטבוחה שיש לכם בבית כמה שיותר חריפה כך תוכלו לאכול יותר 

שמן עמוק לטיגון

אופן ההכנה:

לחתוך את החצילים לקוביות (לא צריך המלחה לפני הטיגון)

להקציף את החלבונים במזלג ולטבול את החצילים בחלבונים היטב (תוך כדי עירבוב )

לחמם שמן עמוק בסיר טיגון 

עם כף מחוררת לשים את החצילים בשמן החם (הפלא ופלא החצילים גם לא נשרפים)

אחרי הטיגון לפזר על החצילים מעט מלח.

 בסיר רחב לשים את סלט המטבוחה

להוסיף את רסק העגבניות והפיטרוזיליה לבשל כמה דקות.

להוסיף את החצילים לערבב ולבשל עוד כ2-3 דקות

והרי לכם סלט פיקנטי וטעיםםם תכינו רק הרבה 

 

על הדרך סלט חצילים נוסף עם מטבוחה:

 

החומרים הנדרשים:

שני חצילים בינוניים צלויים על הגז/תנור

פיטרוזיליה /כוסברה

סלט מטבוחה חריף.

אופן ההכנה:

לקלוף את החצילים הצלויים.

לרסק במעבד מזון או במזלג.

לערבב עם סלט מטבוחה 

להוסיף פיטרוזיליה.

לתקן תיבול.

תיהנו 

שלכם מכל   טובה

אין לקדם פוסט זה

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

15 תגובות

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
ארכיון פוסטים
נקה
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל נמושקה1 אלא אם צויין אחרת