1313
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

קסם במטבח......

עוגת טורט עם אננס קרם וג`לי תות..

02/05/2014

עוגת טורט פשוטה ,הכי קלה שיש שהופכת להיות עוגה מרשימה וטעימה ,עם סירופ אננס ,חתיכות אננס פרי ,קרם וניל ,

ומעל הכל ג`לי תות ,שלא יחסר צבע וטעם ,עוגה הכי קייצית שיש .

חשוב להשתמש לפחות בתבנית קפיצית אחת .

מצרכים לטורט :

5 ביצים

1 שקית אבקת אפייה

1 שקית סוכר וניל

2 כוסות קמח

1 כוס מיץ תפוזים

3/4 כוס שמן

1 1/4 כוס סוכר

קרם וניל:

1 שמנת מתוקה

1 כוס חלב

עוד צריך :

חבילה אינסטנט פודינג וניל

חבילה ג`לי תות /או כל ג`לי שנראה לכם

1 קופסא אננס משומר .

אופן הכנה :

להפריד את הביצים להקציף חלבונים עם סוכר וניל וסוכר לקצף יציב אך לא חזק מדי ,להוסיף בהדרגה את הקמח ,

אבקת אפייה ,מיץ תפוזים ,ושמן ,לערבב ביד עם לקקן עד לתערובת אחידה ,

לחלק את התערובת לשניים ,לצקת לתבנית 26 תערובת אחת ,ואת השנייה לתבנית נוספת ,לאפות בחום בינוני 180 מעלות

כ35-40 דקות עד שקיסם שננעץ יוצא יבש,לקרר היטב את העוגות .

יש להשאיר את אחת העוגות בתוך התבנית  הקפיצית,בסיום ההרכבה והקירור ניתן להוציא את המסגרת .

הכנת הקרם:

לצקת לקערת המיקסר 1 שמנת מתוקה ,1 כוס חלב ,1 פודינג וניל ,להקציף לקצב יציב .

הרכבת העוגה :

להרטיב את העוגה שבתבנית בסירופ של האננס ,למרוח חצי מכמות הקרם על העוגה ,לחתוך מעט אננס ולפזר על

הקרם .להניח את העוגה השנייה להדק מעט,לחזור על הפעולות כמו בעוגה הראשונה ,כאן יש לסדר יפה את האננס .ניתן

לקשט גם בדובדבנים מסוכרים ,להכניס את העוגה למקרר לשעה .

הכנת הג`לי :

לצקת לקערה בנונית 2 כוסות מים רותחים להוסיף את אבקת הג`לי ,לערבב היטב עד להמסה של האבקה ,לקרר ,

להוציא את העוגה מהמקרר ,לצקת בזהירות את הג`לי שיתקרר ,להחזיר למקרר לארבע שעות לפחות .

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

24 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי כק אלא אם צויין אחרת