2020
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

קסם במטבח......

עוגיות אגוזים טביעת אצבע..

עוגיות אגוזים טביעת אצבע..

עוגיות אגוזים אהובות וקלות להכנה ,והפעם במקום להכין סהרונים הכנתי כדורים קטנים שעשיתי בהם שקע עם האצבע

ואפיתי בתנור ,ואחרי שיתקררו מלאתי חלק בממרח נוטלה ,וחלק בריבת חלב ,שידרוג נהדר ותוצאה טעימה ביותר ,העוגיות

נזללו כלו היו .

המתכון:


1 ביצה


כוס אבקת סוכר


3 כוסות קמח


200 גרם חמאה

1 אבקת אפיה


 כפית תמצית וניל


1 כוס אגוזי מלך טחונים

אופן ההכנה:

לשים את כל החומרים במעבד מזון ,לעבד עד לקבלת בצק אחיד ,

לחלק את הבצק לכדורים קטנים ,להניח נייר אפייה בתבנית להניח את הכדורים במרחווים ,לעשות בעזרת

האצבע שקע בכל עוגיה ,לאפות בחום בנוני 180 מעלות עד להזהבה ,בערך 18-20 דקות ,להוציא ולקרר על

רשת ,ניתן לסדר את השקע כשהעוגיות חמות .להניח על כל עוגיה עם כפית תלולית ממרח שוקולד או ריבת

חלב ,לפזר מעט אגוזים טחונים על הממרחים.

טיפ לאחר האפייה כשהעוגיות חמות יש ללחוץ על השקע מעט להרחיב ולהעמיק אותו ,לאחר האפייה העוגיות מתרחבות .

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

17 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי כק אלא אם צויין אחרת