00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מתכונים פה

מרק ערמונים קל להכנה

מרק ערמונים הוא מקורי יחסית לרוב המרקים המקובלים. יש לו טעם עדין שהרבה אנשים אוהבים.

למתכון המרק הזה אני משתמש בערמונים הנמכרים קלופים ומבושלים בשקיות ואקום.

הכמויות הן לסיר של כ-4 ליטר.

 

המצרכים הדרושים:

  1. 2 בצלים קצוצים גס
  2. 1 תפוח אדמה בינוני, מקולף וחתוך לקוביות קטנות
  3. 400 גרם ערמונים מבושלים (4 שקיות) - פרוסים
  4. קצת שמן זית
  5. כ-3 ליטר מים
  6. כ-2 כפיות מלח
  7. פלפל טחון טרי

אופן ההכנה:

  1. מחממים את שמן הזית ומטגנים בו את הבצל תוך ערבוב עד שנעשה שקוף (על אש גדולה)
  2. מוסיפים את תפוחי האדמה ומאדים עוד כמה דקות תוך ערבוב
  3. מוסיפים את המים, את הערמונים, המלח והפלפל
  4. מביאים לרתיחה תוך ערבוב מפעם לפעם
  5. מבשלים על אש קטנה כחצי שעה
  6. טוחנים את המרק עם בלנדר יד (או בבלנדר), טועמים ומתקנים תיבול
  7. מבשלים עוד כרבע שעה על אש קטנה תוך ערבוב מפעם לפעם

בתיאבון!

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל מתכוניםפה אלא אם צויין אחרת