2020
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

קסם במטבח......

פסטה עם רצועות בשר ..

פסטה עם רצועות בשר ..

ישבתי וחשבתי מה להכין לארוחת הצהריים ,וחשקה נפשי בפסטה ,אבל לא סתם פסטה כזאת עם רוטב נהדר וחריף שמקפיץ

את הטעם ,חגיגה נהדרת בפה ,במקרר היו לי שני סטייקים מוכנים ,פרסתי אותם לרצועות דקות והוספתי לפסטה ,וגם עגבניות

טריות ,גמבה ,צ`ילי חריף ,ובסוף מעט פיטרוזליה יבשה,יאמי .

חבילה פסטה איזה שתבחרו ,

1 גמבה חתוכה לקוביות

1 בצל גדול קצוץ גס ,

4 שיני שום

קופסא בינונית עגבניות מרוסקות

1 פלפל צ`ילי אדום קצוץ דק

2 סטיקיים מוכנים או כל בשר אחר שנשאר לכם מתבשיל חתוך לרצועות

1 כפית מלח

1 כף אבקת מרק עוף

1 כפית שטוחה פלפל שחור

1 כף רסק עגבניות

2 כפות פיטרוזליה יבשה

מעט שמן לטיגון

2 כוסות מים רותחים

אופן ההכנה :

לבשל את הפסטה לפי הוראות יצרן לסנן ,

בסיר גדול ורחב לצקת שמן ,להוסיף את הבצל לטגן עד לשקיפות ,להוסיף את השום להמשיך לטגן עוד כמה שניות ,להוסיף

את הגמבה לאדות ל5 דקות ,להוסיף את הבשר והצ`ילי החריף לערבב ,לצקת מים רותחים ,עגבניות מרוסקות ,פלפל ,מלח ,

אבקת מרק עוף ,רסק עגבניות ,להביא לרתיחה ,להנמיך את הלהבה לבשל כ10 דקות ,להוסיף את הפסטה לערבב היטב ,

לכבות את הלהבה ,להוסיף את הפיטרוזליה היבשה לערבב ולהגיש .מעדן

.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

20 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי כק אלא אם צויין אחרת