1313
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

קסם במטבח......

פרוסות חצילים ברוטב ...

25/04/2014

חצילים, יאמי כמה שאני אוהבת בכל צורות הבישול ,את התבשיל הזה אימי ז``ל הייתה מכינה את התבשיל

לפחות פעם בשבוע ,אימי הייתה מטגנת את החצילים ,ואז מבשלת ברוטב ,

אני עשיתי כמה שינויים והוספתי טעם קצת שונה לתבשיל הנהדר הזה ,והכי חשוב ללא

טיגון. אפשר לטבול לחם ברוטב הנהדר ,.

תכינו הרבה לחם ותחגגו ,יאמי יאמי ...אם אהבתם אשמח לשמוע ולקרוא תגובות שלכם ,תיהנו .

מצרכים :

2 חצילים פרוסים לפרוסות בעובי 1 ס``מ

מעט שמן

11/2 כפות רסק עגבניות

4 שיני שום

כפית סוכר

1/2 כפית כמון

1/2 כפית פלפל שחור

1/2 כפית מלח

1 כף תרכיז רימונים .

1 כוס מים רותחים

אופן ההכנה :

מניחים נייר אפייה על תבנית התנור מתיזים תרסיס שמן ,מניחים את פרוסות החצילים מתיזים

עליהם גם תרסיס שמן ,מכניסים לתנור בחום גבוהה 200 מעלות ,צריך לבדוק מדי פעם ולהפוך

כשהצד העליון של החצילים מזהיבים ,לעשות את אותו הדבר עם הצד התחתון ,להוציא להניח את החצילים בצד .

בסיר קטן מחממים מעט שמן מוסיפים את השום מטגנים מספר שניות,מוסיפים את הרסק

והתבלינים מערבבים ,מוסיפים 11/2 כוס מים רותחים ,מביאים לרתיחה ,מוסיפים את תרכיז

הרימונים ,מבשלים כ10 דקות טועמים ,מתקנים תיבול אם יש צורך,מוסיפים את החצילים ומבשלים

כ10-15 דקות .להכין הרבה לחם ולזלול .

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

41 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי כק אלא אם צויין אחרת