66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

קיש חצילים,פלפלים וגבינות

24/04/2014
קיש חצילים,פלפלים וגבינות

בס"ד

 

קיש חצילים ופלפלים בתוספת של גבינה ובטעמים מעושנים, מתאים לארוחת ערב קלילה או לאירוח

(שבועות מתקרב,לא surprise).

לערכים תזונתים כנסו ל- http://www.foodsdictionary.co.il/Recipes/5001

 
 
 
המצרכים לבצק:
 
1.5 כוסות קמח
100 גרם חמאה מרוככת
קורט מלח
2 כפות מים
 
המצרכים למלית:
 
1 חציל בינוני קלוף ופרוס
1 גמבה חתוכה לרצועות
100 גרם גבינה מלוחה
5-6 כפות שמן לטיגון
1 שמנת לבישול
קורט מלח
קורט פלפל שחור
4 ביצים
 
אופן הכנת הבצק:
 
- לשים בקערה את הקמח,המלח והחמאה ולערבב לקבלת פירורים.
- להוסיף את המים וללוש עד לקבלת בצק אחיד.
- לעטוף בנילון נצמד ולהכניס למקרר.
 
אופן הכנת המלית:
 
- לחמם במחבת את השמן.
- לטגן את החצילים הפרוסים עד להשחמה ולהוציא לניי'ר סופג.
- לטגן את רצועות הגמבה עד להשחמה קלה ולהוציא לניי'ר סופג.
 
אופן הרכבת המנה והאפיה:
 
- להוציא את הבצק מהמקרר ולרדד אותו על משטח מקומח.
- לשמן תבנית פאי.
- להעביר את הבצק אל התבנית ולהדק לתחתית ולקצוות.
- להניח שכבה של חצילים על הבצק.
- מעל החצילים לסדר את רצועות הגמבה.
- לפרוס את הגבינה המלוחה לפרוסות ולהניח מעל הירקות.
- בקערה לערבב את השמנת,מלח,פלפל והביצים ולשפוך מעל הירקות והגבינה.
- להכניס לאפיה לתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות למשך 25-30 דקות עד שהקיש משחים.
 
**את הגבינה אפשר להחליף בגבינת צאן.
**לא הספקתי לצלם את הבפנוכו של הקיש הוא התחסל מהר מאוד.
 
 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

8 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת