00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

בחירות נכונות

לביבות עוף ותפוח אדמה

 

 

 

 

אני זוכרת  שבשרות הצבאי בבסיס בסיני הייתי נכנסת למטבח בארוחת ליל שישי והטבחים כבר ידעו בדיוק מה אני רוצה. לא היו לי שותפים ותמיד יכולתי לקבל את המנה שלי חמה מהסיר הגדול...

אני לא יודעת איך זה אצלכם אבל אני מאוד אוהבת את העוף שמתבשל במרק למשך שעות. כנפיים גרונות. עצמות. חלקים שמעניקים למרק טעם עמוק בתוספת ירקות שורש ושמקביל מקבלים טעם מעולה למרות שהמראה שלהם אינו מעורר תאבון ורבים מאיתנו מכנים אותם "עוף מכובס".

 

 

 

השבוע עם בישולי החג והמרקים ששימשו ציר מרק לבישולים רבים ובעיקר ממולאים, שמרתי כמות יפה של חלקי עוף כדי להכין מהן את הלביבות הנהדרות שכולם כאן אוהבים. אחרי שסיננתי את המרק, ניקיתי אותם היטיב מהעור והעצמות ושמרתי. הבקר הכנתי וצלמתי בין לבין.

 

 

 

 

המרכיבים:

שאריות עוף שהתבשל במרק 

תפוח אדמה בינוני מבושל בקליפה (במים) ומגורר במגרדת גסה

ביצה

כף קמח

מעט אבקת מרק או מלח

פלפל גרוס

מעט פפריקה מתוקה

בצל קצוץ לקוביות קטנות

פרוסות חלה רטובה ללא הנוזלים ומפוררת.

לערבב הכל ולהכניס למקרר למשך שעה.

לאחר הקרור ליצור לביבות ולטגן בסיר עמוק.

 

ויש גם סלט נהדר 

בתאבון 

 

 

 

 

 

 

 

תודה לכם ששבתם להכיר חלק נוסף ממני. אשמח ויותר שתגיבו.

בחירות נכונות אימון אישי וקבוצתי - בפייסבוק.

בסדרת עשרה מפגשים מפגש עשירי במתנה - 0506489787

שלכם תפו 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

3 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל תפו ופוזה אלא אם צויין אחרת