00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

בישול-סאן

עוף בלימון בתנור סאן

בהשראת עידו קרוננברג ממאסטר שף, עם כמה שינויים 

מתבקשים.

 

 

מה מכינים:

4 כרעיים 

מיץ מ-2 לימונים

כפית מלח בישול

רבע/חצי כפית פלפל צ'ילי גרוס

חצי כפית אוריגאנו וטימין יבשים

 

4 תפוחי אדמה חתוכים לרבעים 

2 כפות שמן

חצי כפית מלח בישול

חצי כפית אוריגאנו וטימין יבשים

 

אופן ההכנה:

1) מכינים 2 קערות אחת עם המשרה לעוף 

    ואחת עם המשרה לתפוחי האדמה

2) שוטפים את העוף , מכניסים למשרה של העוף מערבבים ומעסים, ומניחים לכחצי שעה

3)את התפוחי אדמה מצפים בקערה השניה בשמן והתבלינים שלהם

4) מחממים תנור לחום מקסימאלי, מניחים בתחתית כלי למים רותחים

5) מעבירים את העוף ותפוחי האדמה לתבנית

6) כשהתנור חם, מכניסים את התבנית , ובו זמנית לתבנית שבתחתית מוסיפים 100 מ"ל מים רותחים ליצירת אדים

7)מורידים את החום ל-250 ואופים כך עשר דקות

8) לאחר כעשר דקות מורידים  את החום ל-180 וממשיכים לאפות עוד כשעה.

 

בתאבון.....................

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל RamiSun אלא אם צויין אחרת