00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מתכונים סכרת ועוד

מלבי עם תותים ללא סוכר וללא גלוטן

 

 

 

 

מעדן אמיתי ללא סוכר וללא גלוטן , לפסח ולכל ימות השנה

מבוסס על המתכון של ניקי ב. השינוי היחדי כמובן הוא שינוי הסוכר בתחליף סוכר. 

 

 

מלבי עם תותים ללא סוכר וללא גלוטן

מצרכים

כוס וחצי חלב
כוס וחצי שמנת מתוקה
5 שקיות ספלנדה - תחליף סוכר
כף קורנפלור
שקית ג'לטין של 14 גרם

תותים, הרבה תותים :)

1 שקית של ספלנדה /כמו סוכר/סוערה דיאט לתותים

 

 

אופן ההכנה:

  להכניס את הג'לטין לרבע כוס חלב ולערבב היטב. להמתין 10 דקות. 

 בינתיים לערבב בקערה נפרדת רבע כוס חלב וקורנפלור לתערובת אחידה, ללא גושים. להניח בצד .

 להרתיח בסיר קטן את החלב שנותר, השמנת  והתחליף סוכר  . להוריד מהאש ולהוסיף את תערובת הקורנפלור לתוך הסיר ולערבב היטב .

להכניס למיקרו את הג'ילטין ולהפעיל 30 שניות.  לוודא שהג'לטין נמס לגמרי ולהוסיף לבלילת החלב שבתוך הסיר . 

לטעום - למי שכמות הסוכרזית לא מספיקה יכול להוסיף עוד שקית אחת.

עבור המהדרין- להוסיף 3 טיפות מיי וורדים . לא חובה, אני לא הוספתי.

לצקת לכ-8 כוסות הגשה - למלא כמחצית הכוס. ולהכניס למקרר

את התותים לחתוך  לחצאים ולפזר מעליהם את שקית הספלנדה ולערבב.  להכניס למקרר עד שהמלבי מתקרר. 

בהגשה : להוסיף 2 כפות תותים מעל המלבי ומעט מרוטב התותים שנוצר.  

בהנאה מרובה :-)

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

3 תגובות

קוביית הבלוגים שלי
אין קישורים להציג
קוביית הבלוגים שלי
אין קישורים להציג
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אמא לסכרתי אלא אם צויין אחרת