55
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

היצירה של הלב @

רות מבשלת איכות

בראוניז אגוזים, ללא גלוטן @

21/04/2014

    

הבראוניז הכי טעים שתאכלו בחיים !
זה מה שזה ! בשיא הצניעות, אומרת..
אז שווה לכם לנסות,
ושימו לב לזמן האפיה יש חשיבות גדולה פה,
אז לא לייבש כי חבל 

הבראוניז כשר לפסח וללא גלוטן,
מתאים לכולםםםםם !

בראוניז אגוזים, ללא גלוטן

מצרכים לתבנית מרובעת בינונית:

200 גרם שוקולד מריר
200 גרם חמאה
4 ביצים
כף תמצית וניל
שלושת רבעי כוס סוכר חום
קמצוץ מלח
100 גרם שקדים טחונים
100 גרם אגוזי מלך טחונים

אופן ההכנה:

בקערה יש לערבב את הביצים עם הסוכר, הוניל והמלח.

את החמאה והשוקולד יש להמיס יחד, לבלילה חלקה ואחידה.

לאט לאט לשלב את בלילת השוקולד והחמאה לקערת הביצים, לערבב קלות
ולהוסיף לסירוגין את השקדים הטחונים והאגוזים הטחונים, לתערובת אחידה.

לרפד תבנית בנייר אפיה, משומנת קלות בספריי שמן,
לשטח את התערובת בתבנית, לאפות בתנור שחומם מראש ל180 מעלות למשך 25 דקות.

הבראוניז פריכים למעלה,
בפנים הם נמסים ולחים !
פשוט להתענג

שבת שלום חברים שלי 

 רות פוזדירקה

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

17 תגובות

פירגון @
בולי העורך של תפוז @
פוסטים מיוחדים ;-)
מתכוניי ב- Foodpage
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל נסלישיליפוז15 אלא אם צויין אחרת