00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכלים טעים

לזניה מצות וגבינות

18/04/2014

המצרכים:

6 מצות שלמות מורטבות במים

2 ביצים שלמות

1 מיכל קוטג'

1 מיכל גבינה לבנה 5% (250 גר')

150-250 גר' תערובת גבינה  צהובה + מוצרלה מגוררת

רוטב עגבניות ללזניה או לפסטה, קנוי

קופסאת פטריות שמפיניון, פרוסות

תבלינים: מלח-פלפל שחור- אורגנו יבש

 

אופן ההכנה:

1. מחממים מחבת עם כמה כפות שמן ומטגנים את הפטריות. מצננים.

2. בקערה מערבבים את הגבינה הלבנה, הקוטג', הביצים והתבלינים היטב לתערובת אחידה.

3. משמנים תבנית עמוקה בגודל המצה במעט שמן זית.

4. יוצקים מרוטב העגבניות בתחתית ומניחים שכבות של מצה-גבינות-פטריות-רוטב.

5. השכבה העליונה צריכה להיות מצה-רוטב עגבניות-גבינה צהובה.

6. אופים כ-30-40 דק' בחום 175 מעלות.

 

בתאבון ופסח שמח וכשר....

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל niritcohen5 אלא אם צויין אחרת