00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכלים טעים

פשטידת מצות, פטריות וגבינה צהובה

 

המצרכים:

1/2 3 מצות, שבורות

1/3 כוס חלב, חם

1/2 חבילת פטריות שמפיניון, חתוכות 

שמן לטיגון

בצל קצוץ, אם אוהבים

כ-100 גר' גבינה צהובה, מגוררת

3 ביצים

תבלינים: מלח, פלפל שחור טחון, אגוז מוסקט טחון

 

אופן ההכנה:

1. שמים בקערה את המצות השבורות ושופכים מעל את החלב החם. מניחים בצד.

2. בינתיים מחממים מחבת עם 2 כפות שמן. מטגנים בצל להזהבה ומוסיפים את הפטריות ומטגנים כמה דק' עד שהם מוכנים.

3. מערבבים את שברי המצה טוב בקערה ומוסיפים את הפטריות המטוגנות, הגבינה הצהובה ומערבבים שוב.

4. טורפים את הביצים ומוסיפים לתערובת המצה, מוסיפים גם את התבלינים ומערבבים היטב למסה הומוגנית.

5. לוקחים תבנית עגולה של פאי/ פשטידה, משמנים מעט (או מרססים בתרסיס פאם). שופכים את התערובת לתבנית.

6. אופים בחום 180 כ-30 דק' (תלוי בתנור), עד להשחמה.

 

בתאבון וחג פסח שמח....

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל niritcohen5 אלא אם צויין אחרת