00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכלים טעים

קצפיות במילוי גנאש שוקולד

קינוח קליל לחג הפסח, עוגיות אווריריות וממכרות.

 

המצרכים:

לקצפיות:

3 חלבונים

1/2 כוס סוכר

2 כפות מיץ לימון

40 גר' שוקולד מריר, מגורר

לגנאש שוקולד:

30 מ"ל שמנת מתוקה

30 גר' שוקולד מריר, שבור לקוביות

 

אופן ההכנה:

1. שמים בקערת מיקסר את החלבונים ומקציפים, כאשר מתחיל להיווצר קצף מוסיפים את מיץ הלימון וממשיכים בהקצפה, תוך כדי הוספה הדרגתית של הסוכר. מקציפים עד שנוצר קצף מבריק ועמיד.

2. מקפלים פנימה בעדידנות את השוקולד המגורר, מבלי לשבור הקצף.

3. מעבירים את הקצף לשקית זילוף עם צנתר  רחב עגול.

4. מרפדים תבנית בנייר אפייה ומזלפים קצפיות בגודל 2 ס"מ, במרווחים זה מזה.

5. אופים בחום 100 מעלות כ-45 דק' עד שעה.

6. נותנים להן להתקרר מעט ומשחררים בזהירות מהנייר.

7. מכינים בינתיים את הגנאש: מחממים בסיר קטן את השמנת המתוקה עד לרתיחה ושופכים מעל השוקולד. ממתינים 2 דק' ומערבבים לקרם חלק. שמים במקרר להתקררות.

8. מורחים על תחתית עוגיית קצפיה מהגנאש וסוגרים עם עוגייה נוספת. ממשיכים ככה עם השאר.

 

 

בתאבון ופסח שמח וכשר...

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל niritcohen5 אלא אם צויין אחרת