00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

כותבת לברוח / בורחת לכתוב

פינת ליטוף יצירות

פררו רושה טבעוני וכשר לליל הסדר

18/04/2014

 

חברים .. זה טעיםםםםםם

כמובן שזה כשר לפסח רק לאוכלי קטניות 

 

ברמת העיקרון לקחתי את המתכון מכאן  

כדורי שוקולד וחמאת בוטנים 

ואז כמובן, כמו תמיד...  שיניתי אותו לטעמי ולנוחיותי

 

שני מתכונים לפררו רושה טבעוניים שהם גם כשרים לפסח 

 

חמאת בוטנים ושוקלד 

מערבבים  7 כפות חמאת בוטנים חלקה +  200 גרם שוקולד מריר פרווה  מומס

(ממיסים  2 דקות במיקרו ואז מערבבים טוב שהכל ימס ) 

שמים  קורנפלקס מפורר במג'ימיקס ...  2 כוסות בערך (רק הקורנפקס במג'ימיקס )

ואז מערבבים הכל ביחד  ידנית , לקרר שעה במקרר ,

אחרי זה יוצרים עיגולים , ומקררים  שוב ,

ממיסים עוד  שוקולד - 200 גרם שוקולד מריר פרווה

ואז מערבבים  עם כפית שמן קנולה  (שיהיה מבריק)

לחוד בקערית אחרת מערבבים את השוקולד המומס  עם הבוטנים קצוצים

טובלים  כל כדור בשוקולד עם הבוטנים הקצוצים ,

ואז טובלים את הקצה בקצת בוטנים קצוצים ששמים מראש בצד לקישוט ..

שמים  מיד  בנייר מנג'ט,  נותנים  שוב להתקרר.. רצוי. 

יצאו 26 עיגולים מכובדים 

 

קוקוס שוקולד , קשיו קלוי ופאקן סיני

ממיסים 200 גרם שוקולד מריר פרווה ,

מערבבים עם קשיו קלוי  ופקאן סיני בערך כולל של 150 גרם (מרוסק במג'ימקיס, רק האגוזים )

מערבבים את השוקולד המומס עם האגוזים והקוקוס .. (קוקוס בערך 3/4 כוס..)

מקררים , לתערובת הזאת מספיק קירור של רבע שעה..

יוצרים עיגולים  , מקררים שוב. 

ממיסים עוד  100 גרם שוקולד מריר , מצפים  את העיגולים  ואחרי זה טובלים בקוקוס...

שמים בנייר מנג'ט..מקררים ... וזהו.

יצאו 20 עיגולים מכובדים 

 

הצחקתי את עצמי.. פחחחwinksurprise

אגב המגשיות  החמודות האלה.. ?

כפיר עובד בתור סו שף באיזה מקום  באזור שעושים שם סושי..

אז כשהוא הביא לי סושי (טבעוני ברור) פשוט שמרתי את המגשיות :-) 

 

בבול הערכת בלוגר 

אני מכבדת הפעם את vala hopa

 על המתכון הטבעוני והכשר  שלה לפסח 

עוגיות אגוזים טבעוניות לפסח 

13.4.2014

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

58 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל תזזאטית אלא אם צויין אחרת