1515
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

קסם במטבח......

קובה מטוגנת לפסח ...

11/04/2014

פסח מגיע ויש מאכלים שאי אפשר להכין בפסח את הקובה הזה כולם מכירים ואוהבים בגירסתו הרגילה על הבורגול ,

לפסח נכין עם קמח מצה  ,האמינו לי שגם הגירסה הזאת טעימה מאוד אותה טכניקת עבודה השינוי הוא רק בבצק ,

נשתמש בקמח מצה וביצים לקבלת בצק רך ונעים לעבודה, והכי חשוב אחרי הטיגון הבצק קריספי

וטעים ולא נופל בטעמו ובמרקמו מבצק הבורגול ,בבקשה מתכון תהינו ...

מצרכים לבצק :
 2 כוסות קמח מצה

1 ביצה

1 כוס מים חמימים

1/2 כוס שמן

1/2 כפית מלח

1/2 כפית פלפל שחור

1/2 כפית פפריקה (לא חייבים )

מצרכים למילוי :

1/2 קילו בשר טחון

1 בצל גדול קצוץ

30 גרם צנוברים

1 כפית פלפל שחור

1/2 כפית בהרט

1 כף אבקת מרק עוף

מעט מלח

שמן לטיגון


הכנת המילוי :


במחבת להקפיץ מעט את הצנוברים זהירות לא לשרוף להוציא לכלי קטן ,להוסיף מעט שמן למחבת לטגן את הבצל

להוסיף את הבשר לפורר ולטגן כ5 דקות להוסיף את התבלינים לערבב היטב להוסיף את הצנוברים ,

להסיר מהאש להניח להתקרר היטב .
 

הוראות הכנה הבצק :

לשים בקערה את הקמח מצה ביצה ,תבלינים שמן את המים נוסיף בהדרגה עד לקבלת בצק גמיש רך ונוח לעבודה,

 לכסות את הקערה להניח למנוחה 1/2 שעה .לחלק לכדורים בגודל פינג פונג ,להרטיב את הידיים לקחת כדור ועם האצבע

להתחיל לעשות חור  בבצק לרדד עם האצבע ,למלא עם כפית מהמילוי לסגור היטב ולהניח על מגש .

לחמם בסיר קטן שמן ולטגן את הקובה עד להזהבה .

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

16 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי כק אלא אם צויין אחרת