00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

חזה עוף צרוב

חזה עוף  צרוב

חזה עוף צרוב על מחבת פסים


 


 

מחלקים את פרפר החזה לשני נתחים  לא מדקקים אותם ולא פורסים.,

כך כמו שהם, משרים בחומרי המשרה, אני נוהגת להכין מיום קודם שיספגו היטב כל הטעמים,

אורז לבן על יד או  פירה תפוחי אדמה, וסלט ירקות טרי, ויש ארוחה. 

 

 

 

 

חומרי המשרה לחזות העוף

 

 

 

                                                                                                                          חזה העוף מרוח היטב בחומרי המשרה

 

 חזה העוף על מחבת פסים לוהט, אחרי שהופכים, יוצקים עליו מעט מהרוטב (לא חובה)

 

 

 

יאמי....

 

 

 

אז מה צריך?

 כמויות ל-4 חצאי פרפר חזה עוף , נקי מגידים ועצמות (הגדילו כמויות,  כמספר הסועדים),

למשרה:

6 שיני שום פרוסות,

1/4 כוס רוטב סויה, שליש כוס סילן או דבש,

1/3 כוס רוטב צ'ילי חריף/ או מתוק, או גם וגם, 

שלוק נדיב של  קטשופ חריף

 כ- 1/4  כוס שמן זית,

פפריקה, מלח,

מערבבים וטועמים, אם יש צורך אפשר להוסיף מלח או כל אחד מהמרכיבים שברצונכם להדגיש.

מורחים ומעסים כל אחד מחזות העוף, משני הצדדים, מעבירים לכלי סגור עד להכנה.

צריבת חזה העוף,

חזה עוף אינו דורש בישול ממושך,

ככל שצריבתו ובישולו מינימליים כך הוא עסיסי ורך יותר.

בישול , טיגון או צריבת יתר מיבשים  אותו.

מחממים מחבת פסים מרוח קלות בשמן , על להבה בינונית

כשחם  מאוד, מניחים עליו את חזה העוף,  צורבים, לא מכסים ולא לוחצים,  עד שהוא מקבל צורת פסים, 3 - 4  דקות והופכים לצד שני.

אפשר  לעשות חתך באמצע, לבדוק אם ורדרד בפנים, זה סימן שמוכן.

 

 

 

 

 

 

אם אין מחבת פסים, אפשר לצרוב את חזה העוף בגריל התנור,   בגריל באובן טוסטר.

או בגריל פחמים (בפיקניק למשל),  

 

 

עם רוטב צ'ילי מעל

 

 

 

 

 

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת