66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

פאי בצק עלים ובשר

פאי בצק עלים ובשר

בס"ד

 
פאי נפלא לחיסול החמץ בבית או סתם כך לארוחת ערב מפנקת
 
 
 
המצרכים ל- 2 פאי:
 
1 קילו בצק עלים
500 גרם בשר טחון
1 בצל גדול
5 שיני שום כתושות
צרור כוסברה (בערך 10 עלים) קצוצים דק
מלח לפי הטעם
1/2 כפית פלפל אנגלי
1 כפית כמון
קורט קינמון
3 כפות שמן לטיגון
1 כף שמן לשימון התבניות
2 תבניות אינגיש קיי'ק
 
אופן ההכנה:
 
- במחבת מחממים את השמן.
- קוצצים את הבצל ומכניסים למחבת,מטגנים עד להשחמה קלה.
- מוסיפים את הבשר ומטגנים עד שהבשר משנה את צבעו.
- מוסיפים את השום והתבלינים ומערבבים.
- מוסיפים את הכוסברה,מערבבים ומכבים את הגז.מניחים להתקרר.
- פורסים את הבצק על משטח עבודה.
- משמנים את התבניות.
- חותכים את הבצק לגודל שיכסה את התחתית והדפנות ומניחים בתבנית.
- ממלאים במילוי ומכסים בשכבה נוספת של בצק.
- ממשיכים כך עם הפאי השני.
- מחממים תנור ל- 200 מעלות.
- מברישים את הבצק בביצה טרופה וזורים שומשום.
- מכניסים לאפיה למשך 25-30 דקות עד שהבצק משחים.
- מגישים עם סלט ירקות.
 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת