33
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אמא צעירה ישנה

צ'יפס גבינה לנשנוש

צ'יפס גבינה לנשנוש

 

 

את הרעיון לכך ראיתי בבלוג של דניאלה פולק, פרפראות :-)

 

אני לא חתכתי את הגבינה לפרוסות דקות, כי אני משתמשת בגאודה שמגיעה בבלוק די גדול, אז מה שעשיתי הוא לחתוך לקוביות די קטנות בגודל 1cmX1cm. 

בצורה הזו הגבינה מתנזלת ומקבלים צ'יפסים עגולים מעולים לנשנוש .

לוקחים כ-100 גר' גבינה, חותכים לקוביות קטנות ומסדרים ברווחים על תבנית תנור. אופים למשך 8 דק' על חום בינוני, מוציאים ומקררים עד שמתקשה. 

חביב ביותר !

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

4 תגובות

ארכיון פוסטים
נקה
נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל צופציק קטן אלא אם צויין אחרת