2020
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

קסם במטבח......

קציצות בשר מעורבות ..

קציצות מאוד נפוצות במטבח הביתי שלי ,כולם אוהבים ולנכדים הכי קל ונוח לללעוס ולעכל ,אני משתדלת

להכין קציצות רכות ואווריריות שיהיו גם מאוד טעימות ,את הקציצות האלה אני מכינה הרבה ,

 ,התוצאה קציצות רכות אווריריות ,והכי חשוב טעימות מאוד

 קציצות בקר ועוף :

1/2 קילו בשר בקר טחון

1/2 קילו חזה עוף טחון

2 בצלים גדולים קצוצים או מגורדים דק

2 שיניי שום (אפשר יותר או פחות )

1 ביצה

1/2 צרור פטרוזיליה קצוצה .(רק עלים)

1/2 צרור כוסברה קצוצה (רק עלים )

1/2 כפית מלח

1/2 כפית בהרט או כמון

1 כף אבקת מרק עוף

1/2 כפית פפריקה מתוקה

אופן ההכנה :

בקערה להניח את כל המצרכים ללוש היטב לאחד את המצרכים ,לכסות את

הקערה להניח לשעה במקרר ,

ליצור קציצות בגודל הרצוי ,לחמם שמן במחבת לטגן את הקציצות משני

הצדדים .

אפשר לבשל רוטב עגבניות ולהוסיף לרוטב .

רוטב עגבניות עשיר :

2 עגבניות מגורדות

2 שיניי שום

1/2 כפית מלח

1/2 כפית בהרט ,

1 כף אבקת מרק עוף

2 כפות רסק עגבניות ,

1 בצל קצוץ דק

11/2 כוסות מים רותחים

אופן ההכנה :

לטגן במעט שמן את הבצל להוסיף את השום להמשיך לטגן מעט ,להוסיף את

העגבניות הרסק ,המים ולהביא לרתיחה ,לתבל לטעום לתקן תיבול אם צריך ,

לבשל כ1/2 שעה ,להוסיף את הקציצות לבשל כ1/2שעה ביחד .

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

14 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי כק אלא אם צויין אחרת